Caitlin is op zoek naar haar telefoon

Caitlin is afgelopen dinsdag haar mobiel verloren. Het gaat om een Samsung La Fleur met een opvallende barst in het scherm. Ze is hem waarschijnlijk verloren op de Mulderskamp en wil het toestel heel graag terug. Heeft u het mobieltje in bewaring genomen of weet u waar die is, reageer dan via de mail
gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Telefoon vermist bij het zwembad14 mei 2012 Telefoon vermist bij het zwembad In de categorie vermiste artikelen vandaag weer een mobiele telefoon. "Ik ben zaterdag mijn mobiel kwijtgeraakt bij zwembad De Whee. Het is een zwarte Samsung Galaxy Mini. Ik wil hem heel […]
  • Tankdop achtergelaten bij tankstation28 mei 2014 Tankdop achtergelaten bij tankstation Een automobilist die afgelopen zaterdag zijn auto heeft getankt bij een Goors tankstation is weggereden zonder tankdop. Albert heeft deze in bewaring genomen, met hem kan contact op worden […]
  • Annet zoekt haar verloren telefoon17 maart 2017 Annet zoekt haar verloren telefoon Annet is haar telefoon verloren, ze heeft echter geen idee waar ze die is verloren. Het gaat om een Samsung Galaxy S6 in een roze cover met daarin ook haar rijbewijs. Heeft u de telefoon […]
  • Vandalen gaan vol los op damesfiets31 maart 2018 Vandalen gaan vol los op damesfiets Door een attente buurtbewoner is vrijdagavond een fiets uit de Regge bij de Nachtegaalstraat gehaald en op de oprit geplaatst. Dit was kennelijk tegen de zin van de onverlaten, later […]