Malle ist nur einmal im Jahr…

Nu het dit weekend rustig is op theatergebied, kunnen tientallen Goorse jongeren vanavond in alle rust hun koffers pakken voor een welverdiende vakantie. Een heel peloton Goorsen zoekt deze week haar toevlucht naar El Arenal. De boulevard en uitgaansstraat van Mallorca wordt letterlijk overspoeld door ’t Twentse Haagje. Rond de zestig á zeventig jongeren zullen daar tot de late uurtjes stappen en onder meer een bezoek brengen aan het populaire Megapark (foto). Mocht u uw zoon of dochter in de gaten willen houden, check Facebook deze week…

megaparkok

Gerelateerde berichten

  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Mallorca-party in afgesloten Grotestraat21 augustus 2017 Mallorca-party in afgesloten Grotestraat Er komen enerverende weekeinden aan voor de Goorse sportliefhebbers, feestgangers- en cafébezoekers. Over een kleine twee weken is er de wielerronde in het centrum van Goor met aansluitend […]
  • ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden)1 mei 2020 ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden) Een tweetal Laarstraat-bewoners, die anoniem willen blijven, kwamen bij deze site met een schriftelijke reactie op de noodkreet van Molenstraatbewoners, eergisteren op Goorsnieuws.nl. Die […]
  • Waar vier jij vakantie? Stuur je foto in….16 juli 2016 Waar vier jij vakantie? Stuur je foto in…. Hoewel de bouwvak nog moet beginnen én ook een groot aantal Gorenaren thuis zal blijven, is de zomervakantie op locatie voor veel plaatsgenoten begonnen. De eersten zijn al uitgevlogen […]
  • Goorse enclave op Mallorca7 augustus 2011 Goorse enclave op Mallorca Mallorca, het is de laatste jaren een paradijs voor veel Goorse jongeren. Ook dit jaar zijn er weer tientallen, zo niet honderd, uit 't Twentse Haagje naar het Spaanse eiland gevlogen […]