Goorse groeten vanaf Mallorca…

We meldden al eerder dat een grote groep Goorse jongeren naar het Spaanse eiland Mallorca zou reizen voor een zonnige relax- en feestvakantie. Nou, ze zijn gearriveerd en vermaken zich opperbest. De circa vijftig Goorse vakantiegangers zorgen dagelijks voor een kleintje Schoolfeest in het uitgaansleven op het zogenoemde Megapark en vermaken zich ook op het strand opperbest. De groepsfoto laat aan duidelijkheid niets te wensen over en nodigt ook uit. De redactie ziet via social media een hoop vakantiekiekjes voorbij komen maar vraagt om de mooie exemplaren ook naar deze site te mailen zodat we een beeld krijgen van vakantie-vierend Goor. Van ‘Rundhausen’ tot aan de andere kant van de wereld. Mail de vakantiekiekjes naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Goorsejongerenmallorca