Goorse groeten vanaf Mallorca…

We meldden al eerder dat een grote groep Goorse jongeren naar het Spaanse eiland Mallorca zou reizen voor een zonnige relax- en feestvakantie. Nou, ze zijn gearriveerd en vermaken zich opperbest. De circa vijftig Goorse vakantiegangers zorgen dagelijks voor een kleintje Schoolfeest in het uitgaansleven op het zogenoemde Megapark en vermaken zich ook op het strand opperbest. De groepsfoto laat aan duidelijkheid niets te wensen over en nodigt ook uit. De redactie ziet via social media een hoop vakantiekiekjes voorbij komen maar vraagt om de mooie exemplaren ook naar deze site te mailen zodat we een beeld krijgen van vakantie-vierend Goor. Van ‘Rundhausen’ tot aan de andere kant van de wereld. Mail de vakantiekiekjes naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Goorsejongerenmallorca

Gerelateerde berichten

  • Levendige konijnentuin…6 mei 2015 Levendige konijnentuin… De natuur bloeit op. En dus halen ook de fotografen hun hart weer op tijdens deze periode. Zeker na ons verzoek vorige week. Zo ook Cynthia van Keimpema die aan de Markeloseweg de prille […]
  • De herfst door de lens van Lia28 september 2017 De herfst door de lens van Lia De fotoreeks van Eric Effing heeft andere plaatsgenoten geïnspireerd om ook de camera te pakken en in de natuur te duiken. Ook Lia Kwint weet de herfst te omarmen en dit prachtig in beeld […]
  • Rustig weekendje in kader vakantie2 augustus 2019 Rustig weekendje in kader vakantie Op de evenementenkalender voor dit weekeinde staat voor het Goorse niet veel vermeld. Eén en ander heeft natuurlijk alles te maken met de vakantieperiode. Een groot aantal Gorenaren gaat- […]
  • Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie22 juli 2017 Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie Ondernemersvereniging Goor Collectief organiseert tijdens de komende drie zaterdagen een aantal zomeractiviteiten voor kinderen die niet op vakantie zijn- of kunnen én voor de jeugd die in […]
  • De Goorse IJsvogel…16 januari 2017 De Goorse IJsvogel… De redactie van deze site ontving een paar prachtige foto's van een IJsvogel die is gefotografeerd in de tuin van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester in de tuin achter zijn woning op […]