Update: Hond aangereden, auto rijdt door

De ruwharige teckel Charly is gisteren aangereden op de Pluvierstraat en daarna op de vlucht geslagen. De aanrijding vond plaats rond half twaalf gisteravond en de bestuurder van de wagen, een donkerkleurige Audi A3, reed door na de botsing. De gevluchte hond is een zwart-bruine reu die in eigendom is van de familie Freriksen uit de Zwaluwstraat. Wie de hond gezien heeft wordt verzocht te bellen met 06-21717398.
Update: De hond is inmiddels weer terecht.
hondcharly

Gerelateerde berichten

  • 9 januari 2013 Konijn gevonden op de Herikerberg Twee wandelaars hebben woensdagmorgen een konijn gevonden op de Herikerberg. Ze hebben de voedster (een vrouwtjeskonijn) naar Dier Medisch Centrum Hof van Twente gebracht. Het konijn is […]
  • charlie18 augustus 2012 Roodstaartpapegaai weggevlogen (update) Tamara Bollema is net haar roodstaartpapegaai kwijtgeraakt. De papegaai is weggevlogen vanaf de Deldensestraat. De roodstaartpapegaai heet Charlie en draagt een ring met daarop 09. Als u […]
  • Gerrit Bronsvoort bereikt feestelijk doel12 juni 2012 Gerrit Bronsvoort bereikt feestelijk doel Gerrit Bronsvoort heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Na jaren door de regio te hebben gereden was zondag 10 juni zijn laatste rit, de collega`s hebben hem verrast door hem met […]
  • Petra treft auto met schade aan en zoekt dader25 mei 2018 Petra treft auto met schade aan en zoekt dader Petra trof afgelopen woensdag haar witte Audi A3 auto met aanzienlijke voorschade aan. Ze had deze net na de middag op het Weversplein geparkeerd en merkte de schade op toen ze om 14:00 […]
  • autorijles 00227 februari 2012 Eerste rijles voor Mandy ter Elst Ze is nog jong, maar ze heeft wel haar eerste rijles achter de rug. Mandy ter Elst, 16,5 jaar, zat dit weekend voor het eerst achter het stuur van een auto. De familie wil haar succes […]