Eén tip over brand Wawollie na uitzending opsporingsprogramma

Er is één tip binnen gekomen over de brand bij Wawollie naar aanleiding van de uitzending van het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost. De kringloopwinkel is mogelijk aangestoken en een politiewoordvoerder heeft de Twentsche Courant/Tubantie laten weten dat de getuige inmiddels verhoord is. Of de tip ook bruikbaar is, is niet duidelijk. Eerder werd al duidelijk dat er vlak voor de brand op zondagmorgen 17 juli, is ingebroken in het pand naast Eternit. Volgens de politie is er ingebroken in de hal. Buiten het pand werden een koffer (foto) en videobanden aangetroffen.

160717_Brand_Wawollie11

Gerelateerde berichten

  • Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie28 juli 2016 Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie Er is ingebroken in kringloopwinkel Wawollie, vlak voordat het pand werd verwoest door brand. Dat zegt de politie in het RTV Oost opsporingsprogramma Onder de Loep. Onderzoek heeft […]
  • Sloop Wawollie begonnen15 september 2016 Sloop Wawollie begonnen Medewerkers van Ardesch sloopwerken uit Kloosterhaar zijn vandaag begonnen met het opruimen van de puinhopen en het slopen van de loods waar tot voor kort kringloopwinkel Wawollie in was […]
  • Loods Wawollie vrijwel zeker aangestoken20 juli 2016 Loods Wawollie vrijwel zeker aangestoken Het onderkomen van Wawollie is vrijwel zeker aangestoken, afgelopen zondag. De grote kringloopwinkel in een pand dat in eigendom is van het naastgelegen Eternit werd compleet in de as […]
  • Beelden vrijgegeven van babyvoeding-dieven21 april 2016 Beelden vrijgegeven van babyvoeding-dieven De politie heeft vandaag beelden vrijgegeven van de twee mannen die vorige week zaterdag een grote hoeveelheid babyvoeding hebben gestolen bij de Albert Heijn-supermarkt op het […]
  • Duo gefilmd na diefstal schoenen19 mei 2016 Duo gefilmd na diefstal schoenen Een man en een vrouw die drie paar schoenen hebben gestolen bij Scapino in Goor zijn gefilmd door bewakingscamera's. De beelden zijn openbaar gemaakt en uitgezonden in het programma […]