Inschrijving voor Open Goorse gestart

Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open tennistoernooi. Niet alleen voor Goorse tennissers, ook daar buiten weten jong en oud de weg naar ’t Twentse Haagje te vinden. En dit jaar is een speciale editie: in het jaar dat de gemeente Hof van Twente haar 15-jarig bestaan viert, organiseren de twee Goorse tennisverenigingen alweer hun dertigste editie van de Open Goorse. De inschrijving is gestart. Check: www.toernooi.nl

tennisdame

Gerelateerde berichten

  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen afgesloten met finales12 september 2022 Open Goorse Tenniskampioenschappen afgesloten met finales De Open Goorse tenniskampioenschappen zijn gisteren afgesloten met de finales in de verschillende categorieën. Toernooidirecteur Joris Sikking kijkt tevreden terug op het toernooi van de […]
  • Open Goorse voor de 36e keer op de rol26 augustus 2022 Open Goorse voor de 36e keer op de rol TV Mossendam en De Goorse Tennisclub (GTC) organiseren ook dit jaar weer de Open Goorse tenniskampioenschappen. Het toernooi wordt al voor de 36e keer georganiseerd en is dit jaar van […]
  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]