VV Twente 2 winnaar Beachsoccer prestatietoernooi, Anytime winnaar bij de recreanten

VV Twenthe 2 heeft net als vorig jaar het prestatietoernooi op de zaterdageditie van het Beachsoccertoernooi 2016 gewonnen. In de finale won de tricolores van Trek`n Paip uit Deventer. Na het laatste fluitsignaal was de stand 1-1, een strafschoppenserie bracht de beslissing.Bij de recreanten was het team van Anytime Fitness uiteindelijk de sterkste. Goede zaken dus voor de Goorse deelnemers. Morgen is de derde en laatste dag van het toernooi.

Goorsnieuws_Twenthe 2 wint Beachsoccer 2016    

Gerelateerde berichten

  • Jansen kwalificeert zich met Oranje voor WK13 november 2018 Jansen kwalificeert zich met Oranje voor WK Zonder zelf in actie te komen heeft Ellen Jansen zich vanavond met het Nederlands elftal geplaatst voor het WK voetbal in Frankrijk. In Zwitserland volstond een 1-1 gelijkspel ruim […]
  • Robert Visser 25 jaar5 oktober 2010 Robert Visser 25 jaar Van Harte Gefeliciteerd met je 25e verjaardag Groetjes Johnny, Joke en Desiré van Engelen
  • Dialectband Kennèh bij De Ster29 november 2012 Dialectband Kennèh bij De Ster Komende zaterdag treedt Kennèh op bij café De Ster. Het repertoire van de dialectband uit de Achterhoek bestaat uit covers van Rowwen Hèze, Boh Foi Toch, The Pogues en Pater […]
  • Gemeente moet geld vrijmaken voor compensatie stijging energiekosten10 februari 2022 Gemeente moet geld vrijmaken voor compensatie stijging energiekosten De oppositiepartijen PvdA, SP, D66, GemeenteBelangen en Groenlinks hebben met succes een motie ingediend om huishoudens in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, te hulp te […]
  • Samantha van de Buurman een kwart eeuw oud16 november 2015 Samantha van de Buurman een kwart eeuw oud Wie het Goorse centrum van de westkant binnenkomt, kan er niet omheen. De spandoeken en versieringen bij café De Buurman zeggen genoeg. Vandaag, maandag de 16e, wordt groots gevierd dat […]