Dubbel feest huize ter Elst

Het feest kan niet op in huize ter Elst. Vorige week werden Patrick en Monica de trotse grootouders van kleindochter Noah. Zij feliciteren Dennis en Marion van harte met de gezinsuitbreiding. In dezelfde week behaalde hun dochter Mandy haar rijbewijs. Ook voor Mandy de hartelijke felicitaties en veel veilige kilometers toegewenst.    

Goorsnieuws_Noah ter Elst

Gerelateerde berichten

  • Dennis en Marion verloofd 2015 in.1 januari 2015 Dennis en Marion verloofd 2015 in. De voornemens voor het komende jaar liggen voor Dennis ter Elst en zijn vriendin zeker ook op het amoureuze vlak. De verdediger van het sv Hector 1 sloot 2014 met een heuse verloving. […]
  • Liza Siahaya geboren12 september 2011 Liza Siahaya geboren Dennis Siahaya en Janine Oolbekkink zijn de trotse ouders geworden van hun prachtige dochter Liza. Liza zag anderhalve week geleden het levenslicht. Ze is drie weken te vroeg geboren, maar […]
  • Tess zet voetjes op Goorse bodem16 december 2014 Tess zet voetjes op Goorse bodem Peter de Ruig en Esther van Renswoude zijn vorige week de trotse ouders geworden van een wolk van een dochter. Het meiske luistert naar de naam Tess. Namens de vriendengroep worden de […]
  • Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update)24 juni 2013 Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update) Noah, de zwarte Flatcoated Retriever van Carel is vanmorgen rond half elf weggelopen. Heeft u iets gezien, of weet u waar Noah is, dan graag contact opnemen met Carel via telefoon.  […]
  • jb mterelst 4230 april 2013 Laatste Oranje-tint voor Monica ter Elst Vandaag viert Monica ter Elst haar 42e verjaardag, die voor de laatste keer samenvalt met Koninginnedag. Haar 43e zal dus niet meer oranjekleurig verlopen. Met het verstrijken der jaren […]