USB-stick met fotomateriaal gevonden

In de Herman Heijermansstraat is gisteren een USB-stick gevonden. Op de stick staan onder andere foto`s van een vakantie in Frankrijk en een in het bos poserende man. De eigenaar kan contact opnemen via de mail

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • usbstick3 februari 2012 USB-stick met waardevolle foto’s gevonden Op het station in Goor is begin deze week een USB-stick met mogelijk waardevolle foto's gevonden. Gezien het feit dat er veel babyfoto's opstaan lijkt het belangrijk dat de stick weer bij […]
  • Fietssleutel gevonden en verloren (update)9 april 2012 Fietssleutel gevonden en verloren (update) Afgelopen weekend is er zowel een fietssleutel gevonden als een fietssleutel verloren. Een meisje is haar fietssleutel verloren. Aan de bos zitten vier sleutel; twee sleutels met een zwart […]
  • Fototoestel gevonden11 december 2009 Fototoestel gevonden We berichtten eerder deze dag over minder leuk nieuws, maar dat het ook anders kan bewijst het onderstaande mailtje dat ons deze avond bereikte. Kunnen jullie misschien op Goors Nieuws […]
  • Kinderschoentje gevonden Herman Heijermansstraat21 mei 2015 Kinderschoentje gevonden Herman Heijermansstraat Een kinderschoentje van het merk Jochie is gevonden in de Herman Heijermansstraat. Het schoentje is blauw-wit van kleur, de maat is 20. Contact opnemen met de vindster kan via de mail. 
  • Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis18 augustus 2012 Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis Martin Bakker heeft vandaag een bril en een sleutelbos gevonden bij het gemeentehuis in Goor. Het gaat om een zogenoemde pilotenbril en een bos waar drie sleutels aan zitten. Ook zit er […]