Autosleutel gevonden in de Merelstraat

In de Merelstraat is een autosleutel gevonden van het merk Volkswagen. Mist u uw sleutel, mail dan dan liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • bordherikerweg17 februari 2013 Goors toeristenbord bij Herikerberg Sinds afgelopen vrijdag staat er aan de Goorse zijde van de Herikerberg een bord met een plattegrond van Goor met bezienswaardigheden. Het bord is er neergezet door medewerkers van de […]
  • Dag van de Dialoog ook in Goor30 oktober 2013 Dag van de Dialoog ook in Goor Op donderdag 7 november gaan er op de Dag van de Dialoog in Goor mensen met elkaar om tafel. Mensen die zelden met elkaar in contact komen gaan nu met elkaar in gesprek. Het thema dit jaar […]
  • 11 september 2012 Asbest gesaneerd bij De Wiekslag In de zomervakantie heeft bij basisschool De Wiekslag asbestsanering plaatsgevonden. Bij alle scholen in de gemeente is een asbestinventarisatie uitgevoerd en bij De Wiekslag was sprake […]
  • antonia2 april 2012 Anton Maat 40 jaar Anton Maat vierde gisteren zijn 40ste verjaardag. Via deze weg wordt hij nogmaals gefeliciteerd door de hele familie. KIEK MAAR IS GOOD, HET IS GEEN 1 APRIL GRAP, HET IS ECHT WOAR, ANTONIA […]
  • IJsbaan weer open!18 december 2010 IJsbaan weer open! Het is voorlopig op en af, dit winterseizoen, voor wat betreft de mogelijkheden om te schaatsen op de Goorse IJsbaan 't Slag maar het lijkt erop dat er nu een periode aanbreekt waarin […]