Kinderkamp klaar voor kleurrijke jubileumuitgave

Nog één nachtje slapen en dan kinnen de kinderen zich weer opmaken voor het sluitstuk van de zomervakantie: het Kinderkamp. De vrijwilligers zijn al twee dagen in volle gang om het terrein te prepareren. Het hout wordt vandaag verdeeld, waarna de groepen morgen kunnen starten met het bouwen van de hutten. De vrolijke vrijwilligers hebben dit jaar extra uitgepakt met hun creaties (foto) om de 25ste editie extra kleur te geven. De kinderen lijken vanaf morgen ook de rest van de week mooi weer te hebben bij deze jubileum-uitgave.

Kinderkampvrijwilligers2016

Gerelateerde berichten

  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Ook goed eten is belangrijk13 augustus 2020 Ook goed eten is belangrijk Goed drinken is het klemmende adagium dat wordt afgekondigd door de vrijwilligers van Stichting Kindvriendelijk Goor tijdens het Kinderkamp. Op het houtdorp wordt er veel vocht bijgevoegd […]
  • Tropische aftrap Houtkamp11 augustus 2020 Tropische aftrap Houtkamp In de brandende zon zijn vandaag de eerste spijkers van het Houtkamp 2020 in het hout geslagen. Een bijzondere uitgave van het Kinderkamp op de Hogenkamp. Ouders zijn dit jaar niet welkom […]
  • Taart voor kinderen bij aftrap Houtkamp 201623 augustus 2016 Taart voor kinderen bij aftrap Houtkamp 2016 Onder tropische omstandigheden is vanochtend begonnen aan de 25ste uitgave van het Houtkamp. De jaarlijkse afsluiting van de zomervakantie is voor veel kinderen een van de hoogtepunten van […]
  • Inschrijving 25ste editie Kinderkamp gestart, nu ook online19 juni 2016 Inschrijving 25ste editie Kinderkamp gestart, nu ook online De kinderen in Goor hebben officieel nog geen vakantie, maar de voorbereidingen voor het Kinderkamp zijn natuurlijk al in volle gang. Het vierdaagse evenement, dat als te doen gebruikelijk […]