Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons

Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 11 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met alweer de 9e editie van de Doggy Plons. Hond en baas kunnen een duik nemen in het zwembad, maar er zijn ook diverse andere activiteiten zoals een demonstratie van een hondenschool. Voor informatie en advies over uw viervoeter zijn er meerdere stands en er is een dierenarts waar u terecht kunt voor een gratis check-up van uw hond. De kinderen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten, de kiosk is geopend voor de verzorging van de inwendige mens. 

Goorsnieuws_Doggy Plons

Iedere deelnemer krijgt na afloop een goodiebag mee. De toegang bedraagt € 3,00 per hond. De opbrengst komt zoals ieder jaar voor een groot gedeelte ten goede aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor ‘Adopteer een pup’, een onderdeel van de KNGF Geleidehonden. Voor meer informatie kunt u bellen met 0547-361794 of kijk op de website.

Gerelateerde berichten

  • Doggy Plons in De Vijf Heuvels4 september 2019 Doggy Plons in De Vijf Heuvels De afsluiting van het seizoen. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt zondag van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een […]
  • Tweede lustrum Doggy Plons16 augustus 2017 Tweede lustrum Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 10 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met een nieuwe uitgave van Doggy Plons. Dit jaar beleeft de organisatie een jubileum. Hond […]
  • Achtste editie Doggy Plons26 augustus 2015 Achtste editie Doggy Plons In zwembad de Vijf Heuvels wordt zondag 13 september van 10.00 tot 13.00 uur voor de achtste keer de Doggy Plons georganiseerd. Sportfondsen Hof van Twente organiseert een leuke dag voor […]
  • Goor had in 116 jaar geleden al een zwembad…10 augustus 2019 Goor had in 116 jaar geleden al een zwembad… Een mooi verhaal op de site Mijn stad, mijn dorp van Jan Poortman van de stichting Historisch Goor. Hij verzamelde tal van documenten waaruit blijkt dat er al in het jaar 1898 al […]
  • Warmterecord voor september13 september 2016 Warmterecord voor september De weer-records sneuvelen in heel Nederland en ook in Goor is het op septemberdagen nog nooit zo warm geweest als deze dagen. Buienradar verwacht vanmiddag het hoogtepunt in het Twentse […]