Balartiest Jop de Jong verzorgt aftrap biljartseizoen

Met gepaste trots zal wijlen Jan Brunnekreef, biljarticoon uit Goor,  dit weekend neerkijken op de opening van het biljartseizoen. Bij Café De Whee geven ze namelijk op een bijzondere manier kleur aan de ouverture op het groene laken. Nationaal kampioen en balvirtuoos Jop de Jong (naam intikken op Youtube en verwonder je) is namelijk morgenavond de artiest om de aftrap te verrichten. Een dag later organiseert De Whee het jaarlijkse Takkentoernooi inclusief een barbecue. Voor de cd-presentatie van Joey Kramer, feest eveneens georganiseerd door De Whee, zijn geen kaarten meer. 

Jop de jong ok

Gerelateerde berichten

  • Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien1 januari 2015 Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien Hendrik Veldhoven was aan het einde van 2014 de sterkste biljarter aan het einde van het kersttoernooi van café De Tapperij. Hij versloeg tijdens de finale-avond eerst Danny Landeweer en […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]
  • Opnieuw dubbele titel voor biljarters De Whee27 mei 2015 Opnieuw dubbele titel voor biljarters De Whee Groot succes op het groene laken bij Café De Whee. De biljarters van de kroeg hebben namelijk zowel de titel opgeëist in de eerste (f0t0) als tweede klasse driebanden. Een unieke prestatie […]
  • Memorial voor Jan Brunnekreef29 december 2014 Memorial voor Jan Brunnekreef De 1e Jan Brunnekreef Memorial is dit weekeinde in Almelo gespeeld en uiteindelijk gewonnen door de Duitser Bernd Singer. Het toernooi Billard Artistique werd gespeeld ter nagedachtenis […]
  • Biljarters Ster 3 kampioen29 maart 2019 Biljarters Ster 3 kampioen Het zat er al een tijdje aan te komen maar deze week werd het werkelijkheid. De biljarters van het derde team van De Ster zijn deze week kampioen geworden. Het team was bij biljartbond […]