Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics

Twee ondernemingen uit ’t Twentse Haagje drukken hun neus dit weekend aan het maatschappelijke venster. Zo organiseert Aqua +  morgen voor de derde keer de Happy Car Kids Rally. Twintig schoolkinderen van speciaal basis onderwijs Beyaert vertrekken ’s middags vanaf het terrein van Aqua+ voor een toertocht in een sportwagen of oldtimer door het Twentse landschap. Even verderop, zullen bij speeltoestellenproducent Yalp voor de tweede keer de YalpGOALympics worden gehouden. Een sport- en speldag voor mensen met een verstandelijke beperking. Het evenement is een initiatief van Paul Gelen (foto, rechts), de drijvende kracht achter Stichting Goal.

Gelengolympics1

Gerelateerde berichten

  • Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman…14 oktober 2021 Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman… De banieren wapperen parmantig aan de Goorse Molenstraat voor de ingang van het bedrijfscomplex van Aqua+. De boodschap is helder: Michel bedankt! Het is vandaag de laatste werkdag van […]
  • Hollandse avond bij Herfstzon10 juni 2021 Hollandse avond bij Herfstzon Het was genieten voor de bewoners van Huize Herfstzon tijdens een heuse Hollandse avond in de gezamenlijke ruimte. Er was muziek geregeld door de stichting Goal en onder meer Gorenaar […]
  • Aqua+ nu Koninklijk5 maart 2021 Aqua+ nu Koninklijk Het Goorse bedrijf Aqua+ heeft vanmiddag het predikaat Koninklijk gekregen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 125 jaar en zou vorig jaar al in de adelstand worden verheven maar […]
  • Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’23 februari 2021 Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’ Ze zullen hem missen daar op de montage-afdeling van Aqua Plus in Goor. Johan Platerink is na jaren trouwe dienst met pré-pensioen gegaan en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. […]
  • Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket11 november 2020 Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket Het Goorse Aqua+, marktleider op het gebied van sprinklersystemen zet zich niet alleen in voor een brandveilige samenleving maar steunt ook regelmatig goede doelen in en om Goor. In deze […]