Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip

De leden The Apollo Bigband zijn vanmiddag vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een bijzondere reis naar Thailand. De Goorse muzikanten werden daar uitgezwaaid door familieleden en andere leden van Apollo. De Bigband gaat komende vrijdag in Bangkok een optreden verzorgen in het luxe Sofitel waar de Goorse zakenman Gerard van Hal zijn zeventigste verjaardag viert. Naast de leden van de Bigband reizen er in de komende week nog een groep Gorenaren af om het grote feest in de Thaise hoofdstad mee te vieren. Naast de Bigband van Apollo zijn er ook optredens van Andre Hazes jr. en Romy Monteiro. Naar verluidt gaat er ook nog een Goors duo optreden maar daar wil van Hal nog niet veel over los laten. “Dat wordt in de komende dagen wel duidelijk” aldus de jubilaris.

Bigbandvertrekthailand2De leden van The Apollo Bigband vlak voor vertrek (foto’s: Apollo)

Gerelateerde berichten

  • Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip6 september 2016 Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip De Goorse enclave die in de afgelopen week afreisde is voor het grootste gedeelte weer terug op Nederlandse bodem. Voor het 70e verjaardagsfeest van de Goorse zakenman Gerard van Hal […]
  • Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep11 september 2018 Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep De Bigband Kiev en dansgroep Kralytsa komen volgend jaar april naar Goor voor in het kader van een culturele uitwissling én het 100-jarig bestaan van muziekvereniging Apollo. De Bigband en […]
  • Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag12 april 2018 Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag Er komt weer een Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag op het Schoolfeestplein in Goor. De stichting Kindvriendelijk Goor zal het plein op 27 april weer inrichten met diverse […]
  • Groots onthaal voor van Hal in Cambodja29 oktober 2017 Groots onthaal voor van Hal in Cambodja Het is inmiddels een levenswerk geworden van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Het Don Bosco schoolproject in de Kep-provincie in Cambodja. Hij realiseerde er eerder een school en die is […]
  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]