Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo

Een vrachtwagen, die vanaf de losplaats aan de achterzijde van de Jumbo-supermarkt weg wilde rijden ramde daarbij een witte Peugot 307. De chauffeuse zag aan het begin van de zaterdagmiddag, de personenauto over het hoofd waardoor een stevige botsing het gevolg was. De bestuurster van de auto liep geen verwondingen op. De auto had wel fikse blikschade. Door het ongeval was er korte tijd verkeersoverlast op de Patrijzenstraat waar ook de politie ter plekke was om onderzoek te doen.

JumboladenlossenDe laad- en losplaats van de Jumbo waar het ongeval plaats had

Gerelateerde berichten

  • Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat28 oktober 2017 Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat Op de Patrijzenstraat in Goor zijn vanmiddag een auto en vrachtwagen op elkaar gebotst. De chauffeur van de vrachtwagen die moest lossen bij de Jumbo-supermarkt zag de aankomende Ford over […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Man valt van fiets in Patrijzenstraat31 maart 2017 Man valt van fiets in Patrijzenstraat Een bejaarde man is vanmiddag hard ten val gekomen in de Goorse Patrijzenstraat. Hij viel van zijn fiets ter hoogte van de Jumbo-supermarkt en liep daarbij een fikse hoofdwond op. De man […]
  • Patrijzenstraat deze week afgesloten30 januari 2017 Patrijzenstraat deze week afgesloten De Patrijzenstraat in Goor is tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 16.30 uur, afgesloten voor autoverkeer. De huurwoningen worden daar in opdracht van wooncoƶperatie Viverion gerenoveerd. […]