Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics

Maatschappelijke betrokkenheid op een steenworp afstand van elkaar. De Goorse bedrijven Aqua Plus en Yalp toonden vandaag hun menselijke gezicht met de organisatie van twee evenementen voor kinderen die het om diverse redenen moeilijk hebben én verstandelijk gehandicapten. Vanaf de parkeer-plaats van Aqua Plus vertrokken een groot aantal oldtimers en sportwagens voor een rit door het Twentse land. Happy Car Kids werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd en is een initiatief van Edith Walhof, de vrouw van Aqua Plus-directeur Michel Walhof. Op het terrein van Yalp speeltoestellen, een paar honderd meter verder, genoten cliënten van Aveleijn, de van de Bentstichting en de Twentse Zorgcentra van hun eigen Olympische Spelen. Onder aanvoering van de ‘scheidsrechters’ Ben Admiraal (directeur Yalp) en wethouder Pieter van Zwanenburg werd op diverse fronten gestreden door teams met opvallende namen als Daphne Slippers, Elis Light Tee, Epke Zonder hand, Dobermann van Rijsselberghe en Yuri is nie Helder. Goalympics is georganiseerd door de stichting Goal waarachter Gorenaar Paul Gelen de drijvende kracht is.

Goalympics4

Happycarkids4

Goalympics5

Happycarkids1

Happycarkids3

Gerelateerde berichten

  • Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd1 september 2018 Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het […]
  • Aqua+ nu Koninklijk5 maart 2021 Aqua+ nu Koninklijk Het Goorse bedrijf Aqua+ heeft vanmiddag het predikaat Koninklijk gekregen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 125 jaar en zou vorig jaar al in de adelstand worden verheven maar […]
  • Mega-order voor Aqua+28 februari 2018 Mega-order voor Aqua+ Aqua+ Sprinklersystemen heeft de grootste order binnengehaald in de 40-jarige geschiedenis van het Goorse bedrijf. Aqua+ gaat de sprinklerinstallatie aanleggen van het nieuwe […]
  • Rudolf Walhof-foundation bezorgt Historisch Goor nieuwe werkplekken29 juli 2017 Rudolf Walhof-foundation bezorgt Historisch Goor nieuwe werkplekken De medewerkers van de Stichting Historisch Goor kunnen de geschiedschrijving van het Twentse Haagje nu voortzetten vanaf fonkelnieuwe werkplekken in het museum in de Stationslaan. De […]
  • Happy Car Kids weer groot feest14 september 2015 Happy Car Kids weer groot feest Het was weer één groot feest voor 15 kinderen van revalidatiecentrum 't Roessingh. Zaterdagmiddag werden ze in Goor onthaald op het plein van Aqua Plus en in fraaie klassieke auto's […]