Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek

De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een heuse reünie tijdens het jubileumweekeinde van Dynamiek dat een glorietijd kende in de jaren tachtig toen onder de naam Kuipers Holland menig topploeg er aan moest geloven in de kolkende Goorse sporthal. Dynamiek viert het vijftig jaar bestaan met een clinic die om 13.00 uur begint en voor iedereen gratis toegankelijk is. Dan zullen de ‘oudjes’ in een wedstrijd tegen een ploeg met speelsters uit de dames-eredivisie nog één keer hun kunnen tonen. Daarna volgt een driekamp van de eredivisionisten (dames) Alterno, Apollo en het Almelose Eurosped dat in de ochtend ook een clinic verzorgt voor de jeugd van Dynamiek.

dynamiekheren1-brothermartinusBeeld uit een duel van Kuipers Holland tegen Brother Martinus