Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek

De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een heuse reünie tijdens het jubileumweekeinde van Dynamiek dat een glorietijd kende in de jaren tachtig toen onder de naam Kuipers Holland menig topploeg er aan moest geloven in de kolkende Goorse sporthal. Dynamiek viert het vijftig jaar bestaan met een clinic die om 13.00 uur begint en voor iedereen gratis toegankelijk is. Dan zullen de ‘oudjes’ in een wedstrijd tegen een ploeg met speelsters uit de dames-eredivisie nog één keer hun kunnen tonen. Daarna volgt een driekamp van de eredivisionisten (dames) Alterno, Apollo en het Almelose Eurosped dat in de ochtend ook een clinic verzorgt voor de jeugd van Dynamiek.

dynamiekheren1-brothermartinusBeeld uit een duel van Kuipers Holland tegen Brother Martinus

Gerelateerde berichten

  • Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam3 september 2016 Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam Een paar jaartjes ouder, maar op het veld nog even fanatiek als vroeger. Het was een bijzondere samenkomst deze zaterdag in sporthal De Mossendam, waar de mannen van het legendarische […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]
  • Bert en Theo, een leven lang Dynamiek…26 november 2016 Bert en Theo, een leven lang Dynamiek… Lid van Verdienste. Die eretitel geniet Theo Veldhuis (foto rechts) sinds kort. De ijverige oefenmeester van volleybalvereniging Dynamiek is al twintig jaar trainer van de dames. Daarnaast […]
  • Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek2 november 2016 Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek Dinsdag 1 november 2016 was het op de kop af vijftig jaar geleden dat volleybalvereniging Dynamiek het levenslicht zag. En dat moest gisteren natuurlijk worden gevierd in thuisbasis de […]
  • Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal4 december 2019 Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal Net zoals vorig jaar wordt er door volleybalvereniging Dynamiek het scholentoernooi georganiseerd in de kerstvakantie. Dat gebeurt in Sporthal De Mossendam op vrijdag 3 januari […]