Twenthe en Hector door in bekertoernooi

Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In ’t Stedeke werd het 0-6 door treffers van Jeffrey Asbroek, Lars Willemsen, Mark Nijland, Stef Eland, Jasper Groothuis en Simon Hevink. In dezelfde poule verloor GFC in Borculo met 3-1 van Reunie en is uitgeschakeld. Voor de rood zwarten scoorde Olaf Siegers de enige goal. Hector won met 1-2 in en tegen Bredevoort na een wedstrijd waarin de ploeg van trainer Mark Dijkstra constant bovenliggend was maar een groot aantal kansen onbenut liet. Spits Marinus Wolters tekende voor beide treffers waardoor Hector door bekert. Concurrent MEC won weliswaar met 5-1 van Lochuizen waardoor het doelsaldo gelijk is aan dat van Hector (+8), maar de groen witten gaan door naar de volgende ronde op basis van het aantal gescoorde goals.

Bredevoorthector3