Twenthe en Hector door in bekertoernooi

Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In ’t Stedeke werd het 0-6 door treffers van Jeffrey Asbroek, Lars Willemsen, Mark Nijland, Stef Eland, Jasper Groothuis en Simon Hevink. In dezelfde poule verloor GFC in Borculo met 3-1 van Reunie en is uitgeschakeld. Voor de rood zwarten scoorde Olaf Siegers de enige goal. Hector won met 1-2 in en tegen Bredevoort na een wedstrijd waarin de ploeg van trainer Mark Dijkstra constant bovenliggend was maar een groot aantal kansen onbenut liet. Spits Marinus Wolters tekende voor beide treffers waardoor Hector door bekert. Concurrent MEC won weliswaar met 5-1 van Lochuizen waardoor het doelsaldo gelijk is aan dat van Hector (+8), maar de groen witten gaan door naar de volgende ronde op basis van het aantal gescoorde goals.

Bredevoorthector3

Gerelateerde berichten

  • Twenthe tegen GFC in bekertoernooi8 juli 2016 Twenthe tegen GFC in bekertoernooi Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend30 juli 2019 Bekerprogramma Goorse clubs bekend De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]