Kinderen weer naar school in continurooster

Na een lange zomervakantie zijn de Goorse kinderen vandaag weer begonnen op de basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs op De Waerdenborch zal op deze maandag weer aanvangen. Voor de drie basisscholen op De Whee is er wat veranderd ten opzichte van de vorige lesjaren. Op de Albatros, Wiekslag- en de Puntdak wordt vanaf vandaag met een zogenoemd continu-rooster gewerkt. Dat houdt in dat de kinderen tussen de middag niet meer vrij zijn en op school blijven. Daardoor zijn ze wel elke middag wat eerder vrij. Bij de andere drie Goorse scholen (Gijmink, Prins Constantijn en Heeckeren) is een dergelijk rooster al veel eerder, met succes, ingevoerd.

Kindereninklaspuntdak

Gerelateerde berichten

  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Goorse schoolkinderen ook later naar school27 juni 2017 Goorse schoolkinderen ook later naar school Ook de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen geven gehoor aan de oproep om vandaag een uur later te beginnen. Het eerste lesuur wordt er gestaakt om de landelijke actie voor meer […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]
  • Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest23 juni 2016 Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest De basis-schoolkinderen van de Prins Constantijnschool en 't Gijmink trapten vanmorgen af voor het kinderfeest in de Schoolfeesttent dat voor hen om 09.00 uur begon. Zij werden vermaakt […]