Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door

Het uiterst succesvolle jubileumfeest van Goorsnieuws.nl dat vorig jaar 10 jaar bestond, krijgt een vervolg. Onder de titel ‘Smidse Zomeravondparty’ is er komende vrijdagavond de nodige gezelligheid op het terras voor- en naast de horecagelegenheid in het Goorse centrum. Op het podium zal DJ Niek ‘Höver’ Scholte in ’t Hof gezellige muziek draaien en zijn er ook live-optredens van in ieder geval drie zangeressen. Simone Ewouds, proffesioneel zangeres en docente aan de muziekschool, zal een solo-optreden verzorgen en daarnaast ook, op het klavier, de begeleiding verzorgen bij de nummers van het Goorse talent Elske Bouma. Later deze week meer nieuws over de Smidse Zomeravond-party die vrijdag rond 20.00 uur begint.

GNfeest2015

Gerelateerde berichten

  • Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink5 juni 2016 Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink Een vechtpartij op het terras bij Bar Bistro d'Olde Smidse heeft geleid tot een klopjacht van de politie op één van de vechtersbazen. De ruzie ontstond na een woordenwisseling van twee […]
  • Volle terrassen in het Goorse…5 mei 2016 Volle terrassen in het Goorse… Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, […]
  • Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten5 december 2016 Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten Zeven van de negen finalisten van de zangcontest Hoftalenten komen uit Goor. Er hebben zich na de autities in de afgelopen week 8 zangeressen geplaatst voor de finale op vrijdag 30 […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]
  • Reggehof opent brasserie17 juni 2019 Reggehof opent brasserie Verenigings- en evenementencentrum De Reggehof gaat een nieuwe brasserie openen. In de zogenoemde RH-Brasserie kan dagelijks vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur worden geluncht of een drankje […]