Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp

De verbouwing van de Klokkenkamp op het Goorse Kerkplein nadert zijn voltooïing en om extra financiële middelen om onder meer zonnepanelen te kunnen aanschaffen, wordt volgende week zaterdag (10 september) een boeken- en warenmarkt gehouden voor en naast de Hofkerk. Naast de traditionele boekenmarkt worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden alsmede zelfgemaakte taarten en bloemstukken. Ook is er een verloting met als hoofdprijs een busreis ter waarde van 900 euro. De markt begint om 10.00 uur en valt samen met de open dag van de Hofkerk dat elk jaar de start van het nieuwe kerkelijke jaar inluidt. Wie ongebruikte spullen ter beschikking wil stellen kan dat deze week elke avond komen brengen of vrijdag overdag. In de nieuwe Klokkenkamp komt een ontmoetingsruimte.

Boekenmarkt

Gerelateerde berichten

  • Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek16 april 2018 Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek Wie Goor vanaf aanzienlijke hoogte wil bekijken heeft komende zaterdag een unieke kans. Dan wordt namelijk de toren van de Hofkerk opengesteld voor publiek. Dat gebeurt tijdens de […]
  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Komst nieuwe uitvaartcentrum op losse schroeven16 oktober 2015 Komst nieuwe uitvaartcentrum op losse schroeven De komst van het nieuwe uitvaartcentrum en de verbouw van de Klokkenkamp bij De Hofkerk is hoogst onzeker geworden. Bezwaren van uitvaartondernemer Jan Nijhuis uit Bentelo dreigen roet in […]
  • Een kijkje in het nieuwe uitvaarthuis…24 november 2016 Een kijkje in het nieuwe uitvaarthuis… Het nieuwe uitvaarthuis De Hof wordt morgen officieel in gebruik genomen met de openingshandeling van burgemeester Ellen Nauta. Zaterdag is er een open dag (11.00 uur - 16.00 uur) waar […]
  • Boekenmarkt terug van weggeweest20 april 2015 Boekenmarkt terug van weggeweest Het was een mooie traditie aan het begin van het zomerseizoen maar hield vijf jaar geleden op: De Goorse boeken- en platenmarkt bij de Hofkerk. Komende zaterdag is wordt de markt nieuw […]