Proeflesmaand bij muziekschool

De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten ‘ruiken’ aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan gekozen worden uit 15 verschillende instrumenten. Daarnaast zijn er ook een aantal cursussen waarin kennis kan worden gemaakt met musical, zingen en bijvoorbeeld breakdance. Ook gaat ‘muziek op schoot’ voor de allerkleinsten weer van start. Voor info kan worden gemaild met info@nullmshvt.nl. Op de website van de muziekschool staan alle lessen en activiteiten. De muziekschool hoopt samen met de Goorse muziekverenigingen jonge muzikanten vroeg te binden om de doorstroming in het muzikale Goor te kunnen waarborgen.

opendagmuziekschool1

Gerelateerde berichten

  • Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week6 mei 2015 Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week Er kan alleen deze week nog worden ingeschreven voor de gratis introductielessen van Apollo. Onder het motto “Ontdek je talent … Apollo is op zoek naar jou!” kunnen kinderen vanaf 7  jaar […]
  • Slotconcert muziekschool3 juli 2019 Slotconcert muziekschool De samenspel-weken van de Muziekschool Hof van Twente worden komende vrijdag afgesloten met een slotconcert. Dat begint dan om 19.00 uur in De Reggehof en is voor iedereen gratis […]
  • Gratis proeflessen muziekschool29 augustus 2017 Gratis proeflessen muziekschool Volgende week is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen bij de muziekschool. De muzikale tak binnen De Reggehof opent de deuren om kinderen die willen beginnen op […]
  • Let’s Try nieuwe cursus muziekschool24 april 2019 Let’s Try nieuwe cursus muziekschool Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal […]
  • Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool27 januari 2017 Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus 'Musical' op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die […]