Proeflesmaand bij muziekschool

De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten ‘ruiken’ aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan gekozen worden uit 15 verschillende instrumenten. Daarnaast zijn er ook een aantal cursussen waarin kennis kan worden gemaakt met musical, zingen en bijvoorbeeld breakdance. Ook gaat ‘muziek op schoot’ voor de allerkleinsten weer van start. Voor info kan worden gemaild met info@nullmshvt.nl. Op de website van de muziekschool staan alle lessen en activiteiten. De muziekschool hoopt samen met de Goorse muziekverenigingen jonge muzikanten vroeg te binden om de doorstroming in het muzikale Goor te kunnen waarborgen.

opendagmuziekschool1

Gerelateerde berichten

  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Slotconcert muziekschool3 juli 2019 Slotconcert muziekschool De samenspel-weken van de Muziekschool Hof van Twente worden komende vrijdag afgesloten met een slotconcert. Dat begint dan om 19.00 uur in De Reggehof en is voor iedereen gratis […]
  • Gratis proeflessen muziekschool29 augustus 2017 Gratis proeflessen muziekschool Volgende week is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen bij de muziekschool. De muzikale tak binnen De Reggehof opent de deuren om kinderen die willen beginnen op […]
  • Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week6 mei 2015 Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week Er kan alleen deze week nog worden ingeschreven voor de gratis introductielessen van Apollo. Onder het motto “Ontdek je talent … Apollo is op zoek naar jou!” kunnen kinderen vanaf 7  jaar […]