Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine

Emiel Freriksen viert vandaag feest met zijn vrouw Sabine. Het paar is vandaag precies 12,5 jaar getrouwd. De voetballer van vv Twenthe viert deze mijlpaal met zijn vrienden en buren. Het koperen huwelijkspaar werd gisteravond al getrakteerd op een bezoek van de vrieden en buurt, die het huis hebben versierd met een spandoek. Op het banier wordt de suggestie gewekt dat Sabine de eerste 12,5 jaar vooral alleen heeft doorgebracht. Vanavond zijn ze in ieder geval samen op een feest en daar zullen ze nog lekker in de watten worden gelegd. Ook namens de redactie van Goorsnieuws: gefeliciteerd!

emiel_en_sabine_002

Gerelateerde berichten

  • emiel en sabine10 juni 2012 Feest voor Emiel en Sabine Freriksen Feest en in huize Freriksen. Zowel Emiel als Sabine bereiken de grens van 40 jaar. Om deze mijlpaal te onderstrepen hebben de vrienden het huis versierd. De prullaria werd al opgehangen […]
  • Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’18 juli 2017 Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’ Dagelijks het lachende gezicht bij de Goorse vestiging van de Action. Sabine Escher-Freriksen is deze week alweer 12,5 jaar in dienst bij de Action en dat lieten de collega`s niet […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Sabine Keuper ziet halve Sarah5 februari 2013 Sabine Keuper ziet halve Sarah Sabine Keuper viert vandaag haar 25e verjaardag. De in Goor geboren schooljuf, die vorige maand naar Markelo verhuisde, trof bij haar ouderlijke woning aan de Oude Postweg de nodige […]
  • Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd16 december 2012 Robert en Chantal 12,5 jaar getrouwd Vandaag vieren Robert en Chantal Hofmeijer hun koperen huwelijk. Om vandaag te kunnen feesten zijn de vrienden al vrijdagavond, ondanks de barre weersomstandigheden, begonnen met het […]