Spuitgasten rukken massaal uit voor brandje naast United Soft Drinks

De brandweer in Goor is rond middernacht massaal uitgerukt na een melding bij United Soft Drinks. Uiteindelijk ging het om een niemendalletje. Een brandje in een container in een naastgelegen pand van de grote frisdrankleverancier was snel onder controle. De toegesnelde brandweer keerde al snel weer huiswaarts. De politie en medewerkers van United Soft Drinks hielden daarna de brand nog even in de smiezen, maar meer dan een brandlucht was er een half uur na de melding van de fik niet meer waar te nemen. Foto’s: Bas Zweers.

Brandweer United Soft Drinks

Gerelateerde berichten

  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond  om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]
  • Goorse brandweer naar De Lutte voor assistentie bij zeer grote brand23 mei 2020 Goorse brandweer naar De Lutte voor assistentie bij zeer grote brand De Goorse brandweer is vanmiddag opgeroepen om te assisteren bij de bestrijding van een zeer grote brand bij een autobedrijf in De Lutte. De Goorse equipe zorgde met de tankwagen voor de […]
  • Brand in aanleunwoning snel geblust9 oktober 2016 Brand in aanleunwoning snel geblust De Goorse brandweer moest aan het einde van de zondagmiddag uitrukken voor een brand in een aanleunwoning aan de van der Helststraat. In de woonkamer van het huisje 'onder de rook' van De […]
  • Brandweer rukt uit voor schuurbrand17 juli 2015 Brandweer rukt uit voor schuurbrand De Goorse brandweer is vanochtend vroeg uit de veren getrommeld voor het blussen van een brand in een schuur van een oude boerderij tussen Goor en Enter. De bliksem was ingeslagen en […]
  • Brand op kerkhof door verbranden onkruid (UPDATE)30 juli 2018 Brand op kerkhof door verbranden onkruid (UPDATE) De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een melding van een brand op het oude kerkhof aan de Herman Heijermanstraat. Daar bleek een groot stuk groen vlam te hebben gevat. Een […]