Joop van den Einde centraal in Portret

Nagenoeg iedereen kent hem: Joop van den Einde. Hij woont bijna zijn hele leven lang in Goor, waar Joop al tientallen jaren werkt bij Servicestation Hoek. Zondag is hij te gast in het radio-programma Portret. Hij heeft veel hobby’s: fotografie, geschiedenis, klassieke auto’s, rally’s voor de Fiat Club uitzetten, sleutelen aan oude auto’s en reizen. Daarover verhaalt hij zondag. Vanaf 11.00 uur is hij te gast en de muziek die u hoort is zijn eigen keuze. Herhaling van dit programma maandagavond 5 september om 20.00 uur. Presentatie is in handen van Paula van der Helm.

Joop van den Einde

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Ine Reimert centraal in Portret6 juli 2016 Ine Reimert centraal in Portret Hofstreek FM heeft zondag wederom een Goorse te gast in het programma Portret. Ine Reimert zal een uur lang het hemd van het lijf worden gevraagd. Ze woont sinds 1975 in Goor, was […]
  • Arjan Voortman in Radioportret5 augustus 2016 Arjan Voortman in Radioportret Arjan Voortman is komende zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De geboren Markeloër woont inmiddels al 40 jaar in Goor. Voortman is vinoloog en sinds acht jaar […]
  • Dave Lee in Portret13 december 2017 Dave Lee in Portret In Portret staat Dave Lee deze week centraal. De Gorenaar kwam ter wereld in Engeland, waar hij opgroeide in Nottingham. Lee kwam in 2001 naar 't Twentse Haagje. Naast het werken in een […]
  • Gert Jan Wiemerink in Portret31 oktober 2016 Gert Jan Wiemerink in Portret Bij Hofstreek FM hebben ze deze week weer een gast centraal gezet uit Goor. Gert Jan Wiemerink schuift zondag aan. Wiemerink is eigenaar van de gelijknamige groentewinkel in Goor. […]