Wilma Reiners centraal in Portret

In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar geleden geboren achter de Rooms-katholieke kerk in Goor, op een steenworp afstand van de elektronica-zaak die ze later van haar vader Henk zou overnemen. In haar vrije tijd reist ze meer dan graag met haar man. Hoe is het om als echtpaar samen een zaak te runnen? Schiet er nog tijd over voor hobby’s en (klein)kinderen? Wilma vertelt het zondag tussen 11.00 en 12.00 uur. Ook stelt ze zelf de muziek voor het programma samen. De herhaling is maandagavond om 20.00 uur. Presentatie is in handen van Linda van Ingen.

Wilma Reiners

Gerelateerde berichten

  • Vuurwerk afsteken in Goor nog gewoon particulier16 december 2015 Vuurwerk afsteken in Goor nog gewoon particulier Net als in de rest van het deze regio gaan er ook in Goor steeds meer stemmen op om tijdens de jaarwisseling op een plein één grote vuurwerkshow te organiseren. De gemeente heeft zich er […]
  • Goud voor danspaar Sofie en Joey19 april 2015 Goud voor danspaar Sofie en Joey Goors succes tijdens de Overijsselse danskampioenschappen in Oldenzaal. Daar viel een aantal dansparen van Reiners in de prijzen. Het mooiste eremetaal was misschien wel voor de tieners […]
  • Vuurwerkverkoop gestart28 december 2018 Vuurwerkverkoop gestart Siddering bij de Goorse jeugd en verstokte vuurwerkliefhebbers. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om in 't Haagje vuurwerk aan te schaffen. Bij Profile Reiners  waren ze tot gisteravond […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]
  • Truus Lantink centraal in Portret5 april 2016 Truus Lantink centraal in Portret Truus Lantink is zondag te gast bij Hofstreek Portret. Lantink is sinds kort voorzitter van de Goorse afdeling van 'Vrouwen van Nu'. De 67-jarige Haaksbergse schildert en reist graag. Ze […]