GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV

Een bliksemstart voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink zegevierde vanmiddag op overtuigende wijze over LSV. De gastheer uit Lonneker, vorig jaar een subtopper, keek halverwege al tegen een onoverbrugbare achterstand aan: 0-3. In het tweede bedrijf wisten beide ploegen nog één keer het net te vinden. De doelpunten bij GFC kwamen op naam van Tim Wassink (2x) en Olaf Siegers (2x) (foto). Voor Wassink een fraaie opsteker. De aanvaller kwam over uit de jeugd en drukt op de eerste officiële wedstrijddag dus meteen zijn neus aan het venster.

Olaf Siegers GFC

Gerelateerde berichten

  • GFC met afstand de beste rood-zwarten28 januari 2018 GFC met afstand de beste rood-zwarten GFC heeft vanmiddag in de derby met Rood Zwart gehakt gemaakt van de bezoekers uit Delden. Op Sportpark Heeckeren won de flitsende gastheer met 4-0. Halverwege was het 3-0 voor de ploeg […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]