Sepa uit Goor wint golftoernooi Lions

De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim, heeft haar jaarlijkse zesde benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente. Er werd aan het toernooi deelgenomen door 64 personen verdeeld over 17 flights. De wisselbokaal werd deze keer nipt gewonnen door het team van SEPA Green Energy uit Goor. De Keujer Rentmeesters uit Markelo eindigde als goede tweede en er was een gedeelde derde plek voor de bedrijven Mercom (Goor), De Keujer Makelaars(Markelo) en H&A Regio Bank uit Markelo. De opbrengst van € 1.500 gaat naar het goede doel.

IMG_6143 (c)

Gerelateerde berichten

  • Mercom derde bij golftoernooi8 september 2018 Mercom derde bij golftoernooi De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim heeft deze week haar achtste benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente. Er werd aan het toernooi […]
  • ITS wint jaarlijkse golfwedstrijd Hofondernemers7 september 2015 ITS wint jaarlijkse golfwedstrijd Hofondernemers De jaarlijkse ondernemerswedstrijd bij Pitch & Putt in Diepenheim is dit jaar opnieuw gewonnen door een Goors bedrijf. ITS Office Supplies van Jan Reef (foto) was de sterkste onder de […]
  • Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel1 maart 2019 Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • 1500 euro voor de voedselbank10 september 2017 1500 euro voor de voedselbank De Lions Club Goor heeft haar jaarlijkse benefiettoernooi georganiseerd. Op de pitch-en puttbaan in Diepenheim speelden de ondernemers uit Goor en omgeving voor het goede doel. De […]
  • Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen24 juli 2017 Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen De leden van de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim hebben vanaf het begin van dit jaar 15 laptops bijeen gebracht die kunnen worden gebruikt door vluchtelingen in Goor en omgeving. De […]