Oranjerie in andere handen

Een wisseling van de wacht. Bij bloemenatelier de Oranjerie heeft Dinie Pierik de scepter overgedragen aan Petra Naafs. Pierik was toe aan een nieuwe uitdaging en draagt alle lopende zaken over aan Naafs. Laatstgenoemde is een bekende in de bloemenzaak, waar ze al sinds 2007 werkt: “Toen Dinie aangaf dat ze er mee wilde stoppen was dit voor mij een uitgelezen kan om erin te stappen”, aldus Petra. Veel zal ze niet veranderen aan de Oranjerie. Wel is bijvoorbeeld de verkoopbalie verplaatst.OranjerieNaafs

Gerelateerde berichten

  • Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel16 juni 2021 Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel Bloemenzaak De Oranjerie aan de Grotestraat wordt overgenomen door Anne Beltman en gaat vanaf 1 augustus 'Bloem & Lifestyle Annabel' heten. Zij neemt de zaak over van Petra Naafs die […]
  • Lentekriebelzzz… bij De Ster16 maart 2016 Lentekriebelzzz… bij De Ster Verschillende ondernemers uit Goor stallen morgenavond hun waar uit in de achterzaal van café De Ster. Daar is de jaarlijkse Lentefair onder de titel 'Lentekriebelzzz...'. Verschillende […]
  • Weer Candlelight Fair bij De Ster18 november 2015 Weer Candlelight Fair bij De Ster De kerstsfeer opsnuiven in een vroeg stadium. Dat kan morgenavond tijdens de Candlelight Fair in zaal de Ster in Goor. Tijdens deze avond die is georganiseerd door de Oranjerie zijn er ook […]
  • Derde Ajax-ster in Goorse stadshart15 mei 2011 Derde Ajax-ster in Goorse stadshart Het is gewaagd en ludiek. Een actie van twee Goorse Ajax-fans. In het hol van de leeuw hingen zij vanochtend al een groot banier op met de derde ster. Ajax kan vanmiddag in de alles […]
  • Knappe zege hardwerkend Hector4 maart 2012 Knappe zege hardwerkend Hector Hector heeft een puike prestatie geleverd door in eigen huis met 1-0 te winnen van titelkandidaat De Tubanters. De enige goal van de wedstrijd werd gemaakt door Christian Jimenez. De […]