Jeugdvoetbal-weekend bij vv Twenthe

De jeugd van vv Twenthe wordt komend weekeinde vermaakt met een voetbal-event op zondag. Dan is er een zogenoemd 4×4 Attack voetbal-toernooi voor alle jeugdelftallen met uitzondering van de A-jeugd. De velden van de Goorse Tricolores worden voorzien van opblaasbare velden waarop in viertallen tegen elkaar gespeeld gaat worden. In de ochtend door de jongste kinderen en ’s middags door de oudere jeugd. Komende zaterdag is er een inloop-ochtend voor kinderen van 4 tot 7 jaar die kennis willen maken met de voetbalsport op sportpark ’t Piepwillem. Deze begint om 10.00 uur en is gratis toegankelijk.

Attackvoetbal2

Gerelateerde berichten

  • Inloopdag mini’s vv Twenthe2 mei 2016 Inloopdag mini’s vv Twenthe Waar het eerste team van Twenthe nog altijd in de race is voor het kampioenschap is de club ook alweer op zoek naar de talenten voor de toekomst. Om die reden organiseren de Tricolores een […]
  • Panna Sterrenteamdag bij vv Twenthe17 augustus 2020 Panna Sterrenteamdag bij vv Twenthe De velden van vv Twenthe zijn op woensdag 9 september het decor voor een Panna Sterrenteamdag. Deze voetbaldag voor de jeugd is georganiseerd door het voetbalblad Panna en is voor […]
  • De bal rolt weer…30 april 2020 De bal rolt weer… Bij Hector een onwezenlijk beeld bij de entree van 't Doesgoor waar rode linten om de parkeerhavens zijn gespannen en ook de ingangen naar de kleedkamers op die wijze zijn afgezet. Op het […]
  • Twenthe deelt de punten met DSVD24 februari 2019 Twenthe deelt de punten met DSVD Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de […]
  • Kunstgras vv Twenthe scoort relatief goed29 november 2016 Kunstgras vv Twenthe scoort relatief goed Het kunstgras van vv Twenthe komt relatief goed uit de eerste onderzoeken. Na de onthulling van het programma Zembla ontstond er in Nederland grote ophef bij de ouders van de voetballende […]