Zware loting Goorse clubs in bekertoernooi

Hector en Twenthe treffen pittige tegenstanders in de eerste play off-ronde van het regionale bekertoernooi. Beide ploegen overleefden de poulefase en spelen nu beiden tegen Gelderse clubs. Derdeklasser vv Twenthe heeft een thuiswedstrijd geloot tegen tweedeklasser RKZVC uit Zieuwent. Hector gaat naar Groenlo voor een confrontatie met derdeklasser sv Grol. Beide wedstrijden worden op zondag 23 oktober gespeeld. Het tweede elftal van vv Twenthe kan de borst eveneens nat maken. De ploeg uit de reserve derdeklasse gaat op zaterdag 22 oktober naar Aalten voor het duel met AZSV 2 dat drie niveau’s hoger uitkomt, in de reserve hoofdklasse. GFC werd in de poulefase uitgeschakeld en hoeft niet in actie te komen.

Bredevoorthector1Hector bereikte de play offs na een 1-2 zege op Bredevoort

Gerelateerde berichten

  • Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo23 oktober 2016 Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo Hector is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken in het regionale bekertoernooi. De Goorse vierdeklasser ging in Groenlo met 5-0 onderuit tegen sv Grol dat een klasse hoger […]
  • Hector 3 wint districtsbeker16 mei 2016 Hector 3 wint districtsbeker Het derde elftal heeft vandaag de districtsbeker voor zesde-klassers gewonnen. De ploeg van coach Johan Morsink won overtuigend met 7-1 van Winterswijk 13. Martin Olijdam en Frank Eeftink […]
  • Twenthe afgedroogd in Bathmen. Hector gelijk tegen Diepenheim18 september 2022 Twenthe afgedroogd in Bathmen. Hector gelijk tegen Diepenheim Twenthe kende een belabberde generale voor de seizoensstart van volgende week. Het laatste bekerduel werd met maar liefst 5-0 verloren van ABS in Bathmen (foto). Bij rust was het 2-0. […]
  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • Twenthe op schot in Weerselo, Hector fors onderuit19 september 2021 Twenthe op schot in Weerselo, Hector fors onderuit Twenthe heeft de afsluitende poule-wedstrijd in het regionale bekertoernooi met ruime cijfers gewonnen. In Weerselo werd, na een ruststand van 0-2, met 0-6 gewonnen van UD Weerselo. Voor […]