Stel je eigen sportdag samen

Salut maakte deze zomer een start met de organisatie van vakantieactiviteiten voor de jeugd uit Hof van Twente. Zo kon men eind augustus al een sportieve dag beleven op ’t Grasboek, maar de organisatie wil meer op de rol zetten. Salut heeft namelijk na het succes van die eerste sportdag besloten in alle vakanties activiteiten voor de jeugd van 12 jaar en ouder te organiseren. De jongeren mogen zelf meedenken over de (sportieve) invulling. Dus heb jij een goed idee? Voor de herfstvakantie of voor een later moment? Mail naar: info@nullsalut-welzijn.nl

Salut groepsfoto-2

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Salut is er ook nu voor jou15 oktober 2020 Salut is er ook nu voor jou Het zijn ingewikkelde tijden voor veel plaatsgenoten en dus wil Salut onderstrepen dat zij er is voor alle inwoners die het even moeilijk hebben. Mochten er op het gebied van welzijn […]
  • Salut zoekt mantelzorgers25 september 2017 Salut zoekt mantelzorgers Woon je in Goor en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in […]
  • Omgaan met dementie17 september 2020 Omgaan met dementie Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de persoon met dementie als voor de naaste omgeving. Voor Salut aanleiding om in Hof van Twente in samenwerking met Stichting Informele Zorg […]
  • Groene vingers? Ga als vrijwilliger aan de slag…27 juli 2016 Groene vingers? Ga als vrijwilliger aan de slag… Welzijnsorganisatie Salut heeft nog altijd veel vacante plekken voor vrijwilligers. Met name in het groen-onderhoud is de situatie nijpend. De zogenoemde klussendienst zoekt dringend […]