Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu

Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat iedereen meezingen en –dansen op muziek uit de fifties, sixties en seventies. Aanvang van de avond in De Bebsel is om 19.45 uur. De zaal is een halfuur eerder geopend.

Debebselingangzaal

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)17 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (10) Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en […]
  • Oranje-pleinfeest als Kleintje Schoolfeest…28 april 2022 Oranje-pleinfeest als Kleintje Schoolfeest… Het was de derde editie nadat het drie keer niet door kon gaan vanwege corona; Het 'Rondje van de Koning' op het plein tussen de Petrus en Pauluskerk en De Bebsel. Het bleek wederom een […]
  • Spannende strijd ondernemer van het jaar25 april 2022 Spannende strijd ondernemer van het jaar Wie zich over enkele weken Ondernemer van het jaar in Goor mag noemen, is nog allerminst zeker. Op de poll op onze site is inmiddels bijna 1400 keer gestemd en voorlopig is Eco Green […]
  • Oranjemarkt, Apollo, puzzeltocht en Rondje van de Koning…25 april 2022 Oranjemarkt, Apollo, puzzeltocht en Rondje van de Koning… Koningsdag 2022 moet er in Goor één worden als voor de coronapandemie. Nadat morgen de traditionele lintjesregen in het gemeentehuis is, is er de Oranjemarkt op woensdag die in alle […]
  • Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar22 maart 2022 Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar De verkiezing van Ondernemer van het jaar in Goor gaat dit jaar anders dan in voorgaande jaren. Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft dit jaar vijf in plaats van de gebruikelijke […]