Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu

Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat iedereen meezingen en –dansen op muziek uit de fifties, sixties en seventies. Aanvang van de avond in De Bebsel is om 19.45 uur. De zaal is een halfuur eerder geopend.

Debebselingangzaal

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem4 oktober 2021 Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem De afdeling Goor-Markelo-Diepenheim van de Zonnebloem gaat na een lange coronaperiode weer voorzichtig beginnen met het bezoekwerk en het organiseren van kleinschalige activiteiten. Het […]
  • End of Summer-party bij De Bebsel3 september 2021 End of Summer-party bij De Bebsel De Bebsel organiseert in samenwerking met een aantal Goorse jongeren, een zogenoemde End of Summer-party op het plein naast de horecagelegenheid aan de Hengevelderstraat. Het pleinfeest […]
  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)24 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (4) * Het beloofd zeker op de zaterdag en zondag druk te worden in de Goorse horeca. Vandaag begint het met de nodige biertjes in de kroegen die vandaag en morgen nog om 22:00 uur moeten […]
  • ‘Sterke’ vrouwen in gesprek…6 maart 2021 ‘Sterke’ vrouwen in gesprek… In het kader van internationale vrouwendag (8 maart) zijn drie vrouwen uit de Hof met elkaar in gesprek gegaan over de positie van vrouwen. Dit is gebeurd op de mozaïekbank voor het […]