Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu

Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat iedereen meezingen en –dansen op muziek uit de fifties, sixties en seventies. Aanvang van de avond in De Bebsel is om 19.45 uur. De zaal is een halfuur eerder geopend.

Debebselingangzaal

Gerelateerde berichten

  • Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…27 januari 2017 Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck… Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje […]
  • Vrouwen worden verwend bij Kledingbank29 februari 2016 Vrouwen worden verwend bij Kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt komende vrijdag, 4 Maart, een 'Vrouwen-verwendag'. De dag is bedoeld voor vrouwen die die al ingeschreven staan bij de Kledingbank en vrouwen die in […]
  • Troef/Vrouw zoekt bridgende dames18 augustus 2015 Troef/Vrouw zoekt bridgende dames Troef/Vrouw, de Goorse damesbridgeclub is op zoek naar meer leden. De club speelt om de week op donderdag in zaal De Bebsel en roept ook vrouwen op die er nog niet aan denken toe te zijn […]
  • Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu12 september 2018 Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn terug van zomerreces. Op woensdag 19 september 2018 starten ze met de eerste afdelingsavond van het nieuwe seizoen. Deze keer is Dolf Ruesink uitgenodigd. Hij is […]
  • Vrouwen van Nu en Hakuna Matata8 februari 2017 Vrouwen van Nu en Hakuna Matata De Vrouwen van Nu hebben volgende week woensdag (15 februari) weer een bijeenkomst gepland. Voorzitter Truus Lantink heeft de heer Vervoort van de stichting Hakuna Matata uitgenodigd. […]