Ouverture theaterseizoen, Goorse Avond en Monumentendagen

Een overvolle evenementenagenda voor het komende weekeinde. Dat begint vanavond met een kinderdisco in buurthuis Villa ’70 op ’t Gijmink. Morgen is er de jaarlijkse boeken en- curiosamarkt op het Kerkplein bij de Hofkerk. Dan start daartegenover, bij Grand Café De Zon, ook de Stolpersteine-wandeling. In het kader van de Open Monumentendagen zijn ook het Historisch museum, het Klompenmuseum en De Braakmolen geopend. Morgenavond is op het Horecaplein voor het gemeentehuis de Goorse Avond die na afwezigheid van een jaar in ere wordt hersteld. Een dag later kan er theater ‘geproefd’ worden bij De Reggehof met onder meer een optreden van het populaire damestrio O’G3NE. Voor alle activiteiten en tijdstippen kijk op onze speciale evenementenpagina.

annetstokkentreefAnnet Stokkentreef (bekend van Big Brother) treedt op tijdens de Goorse Avond als Andrea Berg

Gerelateerde berichten

  • Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht10 september 2016 Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht De pleinmarkt bij De Klokkenkamp trok vooral vanochtend veel bezoekers. Naast de Hofkerk werden er naast boeken, ook cd's, grammofoonplaten en diverse andere waar aangeboden. Ook was er […]
  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Coronacrisis: ontslagen bij De Reggehof.4 augustus 2020 Coronacrisis: ontslagen bij De Reggehof. Bij De Reggehof zal twee-derde van het vaste personeel worden ontslagen. Het theater en evenementencentrum is zwaar getroffen door de Coronacrisis. Het betreft in dit geval met name het […]
  • Pleinmarkt bij De Hofkerk13 mei 2019 Pleinmarkt bij De Hofkerk Hij staat weer op de rol: de jaarlijkse Pleinmarkt bij De Hofkerk bij de Klokkenkamp. Een leuke middag voor de koopjesjagers. Dit jaar met onder meer verkoop van leuke spullen en curiosa, […]
  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]