Ouverture theaterseizoen, Goorse Avond en Monumentendagen

Een overvolle evenementenagenda voor het komende weekeinde. Dat begint vanavond met een kinderdisco in buurthuis Villa ’70 op ’t Gijmink. Morgen is er de jaarlijkse boeken en- curiosamarkt op het Kerkplein bij de Hofkerk. Dan start daartegenover, bij Grand Café De Zon, ook de Stolpersteine-wandeling. In het kader van de Open Monumentendagen zijn ook het Historisch museum, het Klompenmuseum en De Braakmolen geopend. Morgenavond is op het Horecaplein voor het gemeentehuis de Goorse Avond die na afwezigheid van een jaar in ere wordt hersteld. Een dag later kan er theater ‘geproefd’ worden bij De Reggehof met onder meer een optreden van het populaire damestrio O’G3NE. Voor alle activiteiten en tijdstippen kijk op onze speciale evenementenpagina.

annetstokkentreefAnnet Stokkentreef (bekend van Big Brother) treedt op tijdens de Goorse Avond als Andrea Berg

Gerelateerde berichten

  • Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht10 september 2016 Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht De pleinmarkt bij De Klokkenkamp trok vooral vanochtend veel bezoekers. Naast de Hofkerk werden er naast boeken, ook cd's, grammofoonplaten en diverse andere waar aangeboden. Ook was er […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Theatraal Kerkplein…29 juli 2017 Theatraal Kerkplein… Voorbijgangers worden op deze druilerige zaterdag aangesproken door verklede theatermakers. Een Duitse old-timer wordt vanaf de vluchtheuvel hartstochtelijk begroet. Vlak voor de ingang […]