Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd

Vijf vrijwilligers van Filmhuis Alleman die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de Goorse bioscoop zijn deze week in het zonnetje gezet. Het filmhuis zag tien jaar geleden het levenslicht in De Reggehof en dat wordt gevierd met een film-festival op 30 oktober aanstaande. Piet Bonzet, Moniek Moekotte, Riet ten Duis, Roel Bergman, Ria Biesemaat en Ruut te Velthuis werden gelauwerd voor hun inzet voor het filmhuis dat in het afgelopen jaar de meeste bezoekersaantallen noteerde in de tien-jarige geschiedenis. Dit komt met name door het Haanstrafestival. Filmhuis Alleman start op 4 oktober weer met het vertonen van films, veelal op de dinsdag-avonden.
vrijwillgersalleman1vlnr: Ruut te Velthuis, Ria Biesemaat, Roel Bergman, Riet ten Duis, Moniek Moekotte en Piet Bonzet

Gerelateerde berichten

  • Alleman draait Sun Children6 mei 2022 Alleman draait Sun Children In Filmhuis Alleman draait dinsdag de Iraanse film Sun Children. In de film staat het thema kinderarbeid centraal. Sun Children ontving vorig jaar op het filmfestival van VenetiĆ« twee […]
  • Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen25 juni 2021 Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen Filmhuis Alleman mag zich met ingang van het nieuwe seizoen scharen onder de 'grote' filmhuizen. Voortaan zullen de allernieuwste films op het nieuwe doek van de Reggehof te zien zijn. […]
  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof6 augustus 2020 De geboorte van de RH-Bioscoop in De Reggehof Het Filmhuis Alleman maakt nog dit jaar promotie. Goor krijgt een eigen bioscoop. In De Reggehof ziet RH-Bioscoop nog dit jaar het levenslicht. Filmhuis Alleman heeft de laatste jaren al […]
  • Vrijwilligers van het eerste uur gehuldigd6 oktober 2014 Vrijwilligers van het eerste uur gehuldigd Vier vrijwilligers die vanaf het eerste uur actief zijn bij De Reggehof werden zaterdagavond in het zonnetje gezet in het Goorse theater. Het zijn Evert de Groot, Lini Toet, Wim Broekman […]