Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd

Vijf vrijwilligers van Filmhuis Alleman die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de Goorse bioscoop zijn deze week in het zonnetje gezet. Het filmhuis zag tien jaar geleden het levenslicht in De Reggehof en dat wordt gevierd met een film-festival op 30 oktober aanstaande. Piet Bonzet, Moniek Moekotte, Riet ten Duis, Roel Bergman, Ria Biesemaat en Ruut te Velthuis werden gelauwerd voor hun inzet voor het filmhuis dat in het afgelopen jaar de meeste bezoekersaantallen noteerde in de tien-jarige geschiedenis. Dit komt met name door het Haanstrafestival. Filmhuis Alleman start op 4 oktober weer met het vertonen van films, veelal op de dinsdag-avonden.
vrijwillgersalleman1vlnr: Ruut te Velthuis, Ria Biesemaat, Roel Bergman, Riet ten Duis, Moniek Moekotte en Piet Bonzet

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers van het eerste uur gehuldigd6 oktober 2014 Vrijwilligers van het eerste uur gehuldigd Vier vrijwilligers die vanaf het eerste uur actief zijn bij De Reggehof werden zaterdagavond in het zonnetje gezet in het Goorse theater. Het zijn Evert de Groot, Lini Toet, Wim Broekman […]
  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Er komt een vierde editie van het filmfestival11 juli 2019 Er komt een vierde editie van het filmfestival In De Reggehof maken ze zich langzaamaan op voor de vierde editie van het sfeervolle november-filmfestival  van Filmhuis Alleman in de grote zaal.  De films zijn middels een enquête door […]
  • Ciska Freriksen 1000e bezoeker Alleman8 maart 2017 Ciska Freriksen 1000e bezoeker Alleman Ciska Freriksen is dinsdagavond begroet als 1000e bezoeker van Filmhuis Alleman in dit lopende seizoen. Net voor de film Suffragette werd ze gehuldigd en kreeg ze van voorzitter André […]