Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd

Vijf vrijwilligers van Filmhuis Alleman die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de Goorse bioscoop zijn deze week in het zonnetje gezet. Het filmhuis zag tien jaar geleden het levenslicht in De Reggehof en dat wordt gevierd met een film-festival op 30 oktober aanstaande. Piet Bonzet, Moniek Moekotte, Riet ten Duis, Roel Bergman, Ria Biesemaat en Ruut te Velthuis werden gelauwerd voor hun inzet voor het filmhuis dat in het afgelopen jaar de meeste bezoekersaantallen noteerde in de tien-jarige geschiedenis. Dit komt met name door het Haanstrafestival. Filmhuis Alleman start op 4 oktober weer met het vertonen van films, veelal op de dinsdag-avonden.
vrijwillgersalleman1vlnr: Ruut te Velthuis, Ria Biesemaat, Roel Bergman, Riet ten Duis, Moniek Moekotte en Piet Bonzet

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers van het eerste uur gehuldigd6 oktober 2014 Vrijwilligers van het eerste uur gehuldigd Vier vrijwilligers die vanaf het eerste uur actief zijn bij De Reggehof werden zaterdagavond in het zonnetje gezet in het Goorse theater. Het zijn Evert de Groot, Lini Toet, Wim Broekman […]
  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Ciska Freriksen 1000e bezoeker Alleman8 maart 2017 Ciska Freriksen 1000e bezoeker Alleman Ciska Freriksen is dinsdagavond begroet als 1000e bezoeker van Filmhuis Alleman in dit lopende seizoen. Net voor de film Suffragette werd ze gehuldigd en kreeg ze van voorzitter André […]
  • Brits drama X+Y bij Alleman8 mei 2016 Brits drama X+Y bij Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag het Britse drama X+Y. Deze film gaat over een eerste liefde en de bijzondere relatie tussen een wiskundegenie en zijn leraar. De licht autistische […]
  • Suite Française in filmhuis Alleman8 november 2015 Suite Française in filmhuis Alleman De romantische dramafilm 'Suite Française' uit 2014 wordt komende dinsdag vertoon in Filmhuis Alleman. De film speelt zich af in het Frankrijk van 1940. Lucile Angellier wacht op nieuws […]