Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht

De pleinmarkt bij De Klokkenkamp trok vooral vanochtend veel bezoekers. Naast de Hofkerk werden er naast boeken, ook cd’s, grammofoonplaten en diverse andere waar aangeboden. Ook was er een Rad van Fortuin, een loterij en knutselactiviteiten voor kinderen. Ook de Hofkerk was geopend in het kader van de Open Monumentendagen. De publieke belangstelling liep, mede door het warme weer, in de middag wat terug maar het bleef toch steeds gezellig druk op het Kerkplein. Bij Grand CafĂ© De Zon startte om twee uur de Stolpersteine-wandeling. Daaraan deden een handjevol mensen mee. Zij liepen een route door Goor langs de messing steentjes die zijn geplaatst ter herinnering aan de Goorse joden die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hieronder een foto-impressie.

pleinmarkt7

pleinmarkt8

pleinmarkt10

pleinmarkt4

pleinmarkt5

hofkerk1

hofkerk2

pleinmarkt6

wandelingstolpersteine1

wandelingstolpersteine2

Gerelateerde berichten

  • Ouverture theaterseizoen, Goorse Avond en Monumentendagen9 september 2016 Ouverture theaterseizoen, Goorse Avond en Monumentendagen Een overvolle evenementenagenda voor het komende weekeinde. Dat begint vanavond met een kinderdisco in buurthuis Villa '70 op 't Gijmink. Morgen is er de jaarlijkse boeken en- curiosamarkt […]
  • Stolpersteinewandeling door Goor tijdens Open Monumentendag7 september 2016 Stolpersteinewandeling door Goor tijdens Open Monumentendag Er wordt komende zaterdag een wandeling georganiseerd langs alle Stolpersteine die in Goor zijn geplaatst. Dit in het kader van de Open Monumentendagen die dit jaar als thema Iconen & […]
  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Hofkerk opent zaterdag haar deuren9 september 2015 Hofkerk opent zaterdag haar deuren De Hofkerk houdt Open Huis. De kerk opent zaterdag tijdens Open Monumentendagen haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen door de toren en het […]
  • Pleinmarkt bij De Hofkerk13 mei 2019 Pleinmarkt bij De Hofkerk Hij staat weer op de rol: de jaarlijkse Pleinmarkt bij De Hofkerk bij de Klokkenkamp. Een leuke middag voor de koopjesjagers. Dit jaar met onder meer verkoop van leuke spullen en curiosa, […]