Daverend Goors succes bij triathlon in Eibergen

Drie Goorse sporttalenten hebben vandaag een daverend succes behaald tijdens de triathlon van Eibergen. Zwemmer Koen Brummelaar, wielrenner Casper van Vliet en hardloper Jeroen Heuten zorgden voor een verrassing door als team brutaal de over all-zege op te eisen in een sterk deelnemersveld. Bijzonder want de Goorse jongens zijn nog maar 16 en 17 jaar. Brummelaar ging hard van start tijdens de zwemwedstrijd in de Berkel en Koen en kwam als eerste uit het water. Daarna wist Casper van Vliet tijdens de 20 kilometer fietsen de koppositie te behouden. Ook Jeroen Heuten bleek in topvorm en bleef tijdens het afsluitende hardloopwedstrijd de concurrentie voor en kwam als eerste over de meet.

triatletengooreibergenvlnr: Jeroen Heuten, Koen Brummelaar en Casper van Vliet (fotocollage: Jeroen van Vliet)

Gerelateerde berichten

  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]
  • Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon30 mei 2016 Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, […]
  • Goorse Tourpoule van start met nieuwe website29 juni 2016 Goorse Tourpoule van start met nieuwe website Het wordt dit jaar alweer voor de 29e keer georganiseerd: De Goorse Tourpoule. Honderden Gorenaren schrijven zich jaarlijks in en strijden in de diverse klassementen. Nieuw is dit jaar de […]
  • Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers28 december 2016 Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers Wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen kan komende week direct de daad bij het woord voegen. Op 2 januari wordt de inschrijving namelijk geopend van de door […]
  • De winter dient zich aan…5 januari 2016 De winter dient zich aan… Een schitterende prent van fotograaf Jeroen van Vliet. Hij ontwaarde een eenkhoorn in de natte sneeuw en maakte een foto met een prachtig winters karakter. Na een warme decembermaand lijkt […]