Kledingsoap bij Twenthe-Turkse Kracht

Een bijzonder tafereel na afloop van de wedstrijd vv Twenthe-Turkse Kracht. Daar moest scheidsrechter Rene Beijen op zoek naar zijn kleding. Deze was ontvreemd uit de kleedkamer van de arbiter. De leidsman uit Eerbeek vond de kleren en een vernielde bril terug in afvalbakken op sportpark ’t Piepwillem. Het vermoeden bestaat dat de kleren al voor rust uit het kleedlokaal zijn weggehaald maar wie er verantwoordelijk is, is niet duidelijk. De bezoekers uit Deventer, die het niet altijd eens waren met de arbiter, ontkennen in ieder geval iets met het voorval te maken te hebben. Twenthe verloor het duel op het eigen kunstgras uiteindelijk wel met 0-1 ondanks een vracht vol kansen en een overtalsituatie na twee rode kaarten bij de opponent. De enige goal viel halverwege de tweede helft uit een vrije trap die onder een opgestelde muur werd doorgeschoten.