Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug

Een fikse oorwassing voor sv Hector vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug ging de ploeg van trainer Mark Dijkstra met maar liefst 8-1 onderuit. Bij rust was het al 4-0 voor Avanti dat aan de hand van sterkhouder Mirko Weustink, Hector alle hoeken van het veld liet zien. De groen-witten hielden alleen in de eerste 25 minuten stand maar toen de eerste goal viel was de ban gebroken en werd de Goorse ploeg volledig overklast. “Een collectieve wanprestatie” zegt spits Marinus Wolters. Avanti heeft een betere ploeg maar we lieten ons wel heel makkelijk naar de slachtbank leiden. Niemand was scherp. Echt ongelooflijk. Zo dik heb ik nog nooit verloren” aldus de aanvaller. De spreekwoordelijke eer werd bij een stand van 7-0 nog wel gered door Rick Biesemaat met het enige succesvolle wapenfeit in een voor Hector desastreuze middag.

avantihector2

Gerelateerde berichten

  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]
  • Hector wint van Haaksbergen in oefenduel2 februari 2017 Hector wint van Haaksbergen in oefenduel Hector heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen vv Haaksbergen met 2-1 gewonnen. Op het nieuwe kunstgrasveld van sportpark 't Doesgoor was het bij rust 2-0 voor de manschappen van […]
  • Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede24 januari 2016 Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede Hector heeft vanmiddag een verdienstelijk punt gepakt in de zware uitwedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, Sportclub Enschede. Het werd 1-1 op sportpark Het Diekman. In een […]
  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creĆ«erden de […]