GFC wint in extremis

GFC heeft ook het tweede competitieduel in de nieuwe competitie gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren werd een enerverend duel in blessuretijd beslist toen Tim Wassink de winnende treffer tegen de touwen schoot en zorgde voor de 3-2 zege. De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam uitstekend uit de startblokken en kwam al binnen een minuut op voorsprong door een doelpunt van Oneill Tieman. Na 19 minuten kregen de rood zwarten een strafschop maar die werd door Olaf Siegers jammerlijk gemist. TVO kwam steeds beter in de wedstrijd en na een klein half uur werd het 1-1.

gfctvo1

In de tweede helft begon GFC weer goed en kreeg het een paar uitstekende kansen maar die werden niet benut. In de 55e minuut was het bijna raak aan de andere kant toen TVO een dot van een kans op de 1-2 liet liggen na slecht uitverdedigen van GFC. De 1-2 viel uiteindelijk toch halverwege de tweede helft. In een zinderend slotstuk waarin GFC zich uitstekend herpakte werd de veerkracht uiteindelijk beloond. Acht minuten voor het verstrijken van de officiƫle speeltijd tekende Daan Zwierink voor de gelijkmaker. GFC joeg daarna door en dat resulteerde in de blessuretijd in de winnende goal van Tim Wassink waardoor GFC na twee duels nog zonder puntenverlies is en kan spreken van een uitstekende competitiestart.