GFC wint in extremis

GFC heeft ook het tweede competitieduel in de nieuwe competitie gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren werd een enerverend duel in blessuretijd beslist toen Tim Wassink de winnende treffer tegen de touwen schoot en zorgde voor de 3-2 zege. De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam uitstekend uit de startblokken en kwam al binnen een minuut op voorsprong door een doelpunt van Oneill Tieman. Na 19 minuten kregen de rood zwarten een strafschop maar die werd door Olaf Siegers jammerlijk gemist. TVO kwam steeds beter in de wedstrijd en na een klein half uur werd het 1-1.

gfctvo1

In de tweede helft begon GFC weer goed en kreeg het een paar uitstekende kansen maar die werden niet benut. In de 55e minuut was het bijna raak aan de andere kant toen TVO een dot van een kans op de 1-2 liet liggen na slecht uitverdedigen van GFC. De 1-2 viel uiteindelijk toch halverwege de tweede helft. In een zinderend slotstuk waarin GFC zich uitstekend herpakte werd de veerkracht uiteindelijk beloond. Acht minuten voor het verstrijken van de officiƫle speeltijd tekende Daan Zwierink voor de gelijkmaker. GFC joeg daarna door en dat resulteerde in de blessuretijd in de winnende goal van Tim Wassink waardoor GFC na twee duels nog zonder puntenverlies is en kan spreken van een uitstekende competitiestart.

gfctvo2

Gerelateerde berichten

  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel1 mei 2016 GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel Van degradatievrees naar een topklassering in de laatste periode. GFC heeft de smaak te pakken en is na de 3-2 zege van vandaag tegen Sportclub Markelo nog volop in de race voor een […]
  • GFC laat zege in extremis uit handen glippen15 april 2017 GFC laat zege in extremis uit handen glippen Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. […]
  • GFC boekt verdiende zege in Beckum12 november 2017 GFC boekt verdiende zege in Beckum GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]