Proef Theater schot in de roos met O3GNE

Het evenement Proef Theater, de aftrap van het nieuwe theaterseizoen in De Reggehof, trok veel belangstellenden naar het Goorse theater. Onder de bezoekers ook veel jonge fans uit de hele regio van het populaire meisjestrio O3GNE. De topzangeressen kwamen voor een zogenoemd preview-optreden en zongen op fantastische wijze de nagenoeg volle theaterzaal plat. Naast O3GNE waren er diverse andere optredens van onder meer cabaretiere Nathalie Baartman die ook als presentatrice fungeerde. In de foyer werden de Hofactiviteiten onder de aandacht gebracht met een optreden van Hoftalent Anouk Schottink. “Het was na afloop erg druk bij de kassa waar mensen kaarten kochten voor de voorstellingen in het komende theaterseizoen. Een goed teken.” aldus een uitermate tevreden pr-medewerkster Marriët de Beer van De Reggehof.

proeftheater3O3GNE in actie op het podium in De Reggehof (foto’s: Patrick ter Elst)

Gerelateerde berichten

  • Anouk Schottink wint strijd om titel Hoftalent 201531 december 2015 Anouk Schottink wint strijd om titel Hoftalent 2015 Anouk Schottink mag zich Hoftalent 2015 noemen. De Markelose zangeres die in de Goorse Schoolfeesttent ook al zong met Apollo, trok na een intens spannende avond aan het langste eind bij […]
  • Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen21 oktober 2019 Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen Iedereen die dit jaar mee wil doen aan de jaarlijkse zangcontest Hoftalenten, kan zich vanaf nu inschrijven. De Reggehof zoekt zangtalent uit Goor en de overige kernen in de Hof van […]
  • Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy4 januari 2019 Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy Een speciale actie van De Reggehof aan het begin van dit jaar voor de voorstelling van Jordan Roy van volgende week vrijdag. Wie tot en met komende zondagavond kaarten besteld krijgt er […]
  • Baartman, Hofprins en Hofpopvoices…23 november 2018 Baartman, Hofprins en Hofpopvoices… Een volle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse. Te beginnen met de voorstelling van de Bornse cabaretière Nathalie Baartman vanavond in de Reggehof. Zij staat op de […]
  • Aanmelding 22e editie Hoftalenten gestart13 november 2018 Aanmelding 22e editie Hoftalenten gestart De jaarlijkse zoektocht naar hét zangtalent van de Hof van Twente gaat weer beginnen. De finale van de zangcontest waar traditioneel veel Goorse deelname is, wordt op zondag 30 december […]