Jan Henk en Annemieke getrouwd!

Feest bij Jan Henk Reef en Annemieke Post. Ze hebben de liefde bezegeld en zijn in het huwelijk getreden. Samen met familie, buren en vrienden is dit feest gevierd aan de Heijinksweg in Goor. Langs deze weg willen de families Reef en Post iedereen bedanken die er aan heeft bijgedragen om het bruidspaar deze onvergetelijke, emotionele en bovenal liefdevolle dag te bezorgen. Ook willen zij Jan Henk en Annemieke nogmaals feliciteren met hun huwelijk.

img-20160911-wa0009

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe: Trouwen in stijl10 augustus 2018 Kiekeboe: Trouwen in stijl Een opmerkelijk sprookjeshuwelijk van twee excentrieke plaatsgenoten. Nemo van Velsen en Dana Raluca zijn vanaf nu in de echt verbonden. Een jaar geleden ging Nemo als bedrijfsleider van […]
  • Jelle Klaasen gaat trouwen30 januari 2018 Jelle Klaasen gaat trouwen Jelle Klaasen gaat trouwen. De Goorse topdarter maakte dat bekend in een (Engelstalig) interview met zijn nieuwe sponsor Unicorn, een grote speler op het gebied van darts-benodigdheden. De […]
  • Pokemon-figuren trouwen in raadszaal14 juli 2016 Pokemon-figuren trouwen in raadszaal De Pokemon-hype heeft ook inmiddels ook bezit genomen van het Goorse gemeentehuis en de ambtenaren die daar werken. Vandaag werd op Twitter een foto gepost van twee 'te vangen' figuurtjes […]
  • Hofwerk moet 60 werkzoekenden aan baan helpen9 juni 2016 Hofwerk moet 60 werkzoekenden aan baan helpen Het nieuwe ondernemersnetwerk Hofwerk moet nog dit jaar 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan gaan helpen. Het plan is vandaag gepresenteerd door het nieuwe […]
  • Het grote publiek weet Goor nog niet te vinden23 juli 2015 Het grote publiek weet Goor nog niet te vinden Het organiserende Goor Collectief pakte voor de eerste 'Grenzeloze Donderdag' uit met extra kooplui en kramen die een braderiesfeer creëerden én diverse kinderactiviteiten waaronder een […]