Warmterecord voor september

De weer-records sneuvelen in heel Nederland en ook in Goor is het op septemberdagen nog nooit zo warm geweest als deze dagen. Buienradar verwacht vanmiddag het hoogtepunt in het Twentse Haagje als rond 15.00 uur het kwik stijgt naar 30 graden. Genieten van het prachtige vakantieweer kan echter voor velen pas na werktijd óf na schooltijd. Het buiten-zwembad van de Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo is daarvoor echter niet meer geopend. Dat geldt wel voor het buitenbad van zwembad De Mors in Delden dat extra open blijft vanwege de hitte. Daar kan tot en met donderdag nog buiten gezwommen worden. Het is de verwachting dat na vrijdag de temperaturen weer zullen dalen.

zwembaddemorsdelden1

 

Gerelateerde berichten

  • Ook Deldens zwembad nodigt Gorenaren uit1 juli 2015 Ook Deldens zwembad nodigt Gorenaren uit In navolging van zwembad De Vijf Heuvels nodigt ook zwembad De Mors in Delden de Gorenaren met deze hitte van harte uit om te komen zwemmen, ook s'avonds. Gorenaar Bart Schurink is […]
  • Zwembad deze week tot 20.00 uur open30 juni 2015 Zwembad deze week tot 20.00 uur open In verband met de hitte is besloten om zwembad De Vijf Heuvels in ieder geval deze week de hele dag geopend te houden tot 20.00 uur s'avonds. Vandaag is in Goor en omgeving een […]
  • Zwembad langer open wegens mooie weer5 september 2016 Zwembad langer open wegens mooie weer De Goorse zwemliefhebbers kunnen deze week toch naar het buitenbad in Markelo. Woensdag tot en met zaterdag gaan deuren alsnog open wegens het mooie weer. Vandaag en morgen is De Vijf […]
  • Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland13 april 2019 Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland Zwembad ‘De Vijf Heuvels’ tussen Goor en Markelo is de derde geworden in de strijd om de titel valt in de prijzen om de titel 'Beste Sportfondsen bad van Nederland'. Het zwembad eindigde […]
  • Waterpoloheren De Hof kampioen13 april 2015 Waterpoloheren De Hof kampioen Het eerste herenteam van ZPC De Hof is  in het afgelopen weekeinde overtuigend kampioen geworden van de 1e klasse D. In eigen huis werd afgetekend met 11-2 van DWV gewonnen. Na een […]