Autosleutel gevonden aan Markeloseweg

Aan de Markeloseweg is dinsdagavond een autosleutel gevonden. De sleutel van een Alfa Romeo is gevonden ter hoogte van huisnummer 25. Wie de sleutel mist kan een mail sturen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. Van welk merk auto de sleutel is, is ter redactie niet bekend.

autosleutelindehand

Gerelateerde berichten

  • Autosleutel gevonden bij De Ster (UPDATE)2 januari 2015 Autosleutel gevonden bij De Ster (UPDATE) Marita Leeftink vond op vrijdagavond een autosleutel schuin tegenover eetcafĂ© De Ster in de Goorse Schoolstraat. Wie de autosleutel met aan de sleutelhanger onder meer ook een hondje mist, […]
  • Gehoorapparaat gevonden op De Whee (UPDATE)7 november 2016 Gehoorapparaat gevonden op De Whee (UPDATE) Op de stoep naast de Pluvierstraat, achter op De Whee, is zondag een gehoorapparaat gevonden. Het is in een zwarte uitvoering van het merk Moxi (foto). Wie zijn gehoorapparaat mist kan […]
  • Fietssleutel gevonden op de Hogenkamp18 mei 2020 Fietssleutel gevonden op de Hogenkamp Er is door Saskia Haverkate een fietssleutel gevonden op de Hogenkamp. Wie de sleutel, te zien op onderstaande foto, mist kan contact opnemen via de mail.
  • Sleutel gevonden in De Meene16 april 2020 Sleutel gevonden in De Meene Irene Altena heeft zo'n twee weken geleden een sleutel gevonden in De Meene. Ze wil graag weten wie de sleutel mist zodat ze deze terug kan geven aan de rechtmatige eigenaar. Wie […]
  • Sleutel gevonden in De Meene29 maart 2020 Sleutel gevonden in De Meene De blauwe sleutel die op onderstaande foto is afgebeeld , is vandaag (zondag) gevonden in De Meene bij Goor. Wie deze mist kan mailen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.