Sloop Wawollie begonnen

Medewerkers van Ardesch sloopwerken uit Kloosterhaar zijn vandaag begonnen met het opruimen van de puinhopen en het slopen van de loods waar tot voor kort kringloopwinkel Wawollie in was gevestigd. De loods ging op zondag 17 juli in rook op en brandde volledig uit. Er wordt nog steeds uitgegaan van brandstichting al is tot op heden niet duidelijk wie er verantwoordelijk is voor het aansteken van het vuur op die bewust zondagochtend. Ook is nog niet duidelijk of Wawollie op dezelfde plek en in een nieuw onderkomen doorgaat in Goor. Die intentie is er wel. De grond waarop de loods in vlammen opging, is van het naastgelegen Eternit.

wawolliesloop1

Gerelateerde berichten

  • Loods Wawollie vrijwel zeker aangestoken20 juli 2016 Loods Wawollie vrijwel zeker aangestoken Het onderkomen van Wawollie is vrijwel zeker aangestoken, afgelopen zondag. De grote kringloopwinkel in een pand dat in eigendom is van het naastgelegen Eternit werd compleet in de as […]
  • Eén tip over brand Wawollie na uitzending opsporingsprogramma3 augustus 2016 Eén tip over brand Wawollie na uitzending opsporingsprogramma Er is één tip binnen gekomen over de brand bij Wawollie naar aanleiding van de uitzending van het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost. De kringloopwinkel is mogelijk aangestoken […]
  • Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie28 juli 2016 Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie Er is ingebroken in kringloopwinkel Wawollie, vlak voordat het pand werd verwoest door brand. Dat zegt de politie in het RTV Oost opsporingsprogramma Onder de Loep. Onderzoek heeft […]
  • Eigenaar Wawollie wil doorstart in Goor18 juli 2016 Eigenaar Wawollie wil doorstart in Goor Ondanks het persoonlijke drama klinkt Hans Messie strijdbaar. De eigenaar van Wawollie zag zijn kringloopwinkel in rook opgaan, maar is vastberaden om in Goor een nieuwe winkel te […]
  • Grote brand bij Wawollie (met video)17 juli 2016 Grote brand bij Wawollie (met video) Bij kringloopwinkel Wawollie woedt een zeer grote brand. Daardoor is het pand aan de Haaksbergerweg in korte tijd volledig afgebrand. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en […]