Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn

Met startnummer 23 staat hij weer tussen de rallycracks van Nederland. Bij Jan Nijhof, meervoudig Nederlands kampioen, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Hij prijkt weer aan het vertrek van de mooiste wedstrijd van het land: De Hellendoornrally. Vanaf vanavond zal hij de strijd aangaan met onder meer Erik Wevers, de voormalig Gorenaar staat ook weer op de deelnemerslijst na jaren van afwezigheid. Wevers koos de afgelopen seizoenen voor de Dakarrally, maar hij liet zich gisteren al ontvallen dat hij nu weer voor het hoogste schavot wil gaan in Hellendoorn. Nijhof, die samen met Henk Jan Elbert zal rijden in zijn witte BMW, zal niet om de hoofdprijzen meedoen. Wél voegde hij op de valreep nog een nieuwe sponsor toe aan zijn pakket. Vanaf nu prijkt ook Van Erp op de auto van Nijhof (foto). Wilt u hem nog aanmoedigen, kijk dan hier voor de rallygids.

jan-nijhofvanerp05

Gerelateerde berichten

  • Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede17 september 2016 Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede Jan Nijhof is vandaag uitgevallen tijdens de Hellendoorn-rally. De Goorse coureur kende een probleem met de electronica en kon niet verder. Een trekker van een loonbedrijf haalde de BMW […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Superieure Nijhof wint Twente Short Rally30 oktober 2016 Superieure Nijhof wint Twente Short Rally Een majestueuze zege in de eigen achtertuin voor Jan Nijhof. De Goorse rallycoureur maakte zijn faam en naam waar tijdens de Twente Short Rally. Hij won negen van de negen […]
  • Nijhof derde in Euregio Rally2 november 2014 Nijhof derde in Euregio Rally Jan Nijhof is vandaag derde geworden in de 25ste editie van de Euregio Rally. De rallycoureur uit Goor stond na de eerste drie klassementsproeven nog zesde, maar steeg daarna in het […]
  • Wevers moet strijd staken in Dakar Rally13 januari 2019 Wevers moet strijd staken in Dakar Rally Hij heeft zijn koffers inmiddels alweer gepakt. Voor Erik Wevers is de Dakar Rally 2019 uitgelopen op een deceptie. De coureur heeft moeten opgeven na de vijfde etappe. Zijn navigator […]