Europarlementariërs in Goor voor boerendiscussie

De Europarlementariërs Agnes Jongerius (S&D-fractie) en Annie Schreijer-Pierik van de EVP-fractie in het Europees Parlement, zijn komende maandag in Goor voor een discussie-avond met- en over landbouwers. Het thema TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), het omvangrijke op handen zijnde handelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten, staat centraal maar er wordt ook gesproken over de situatie van de boeren in de Hof van Twente en het plan om noodlijdende agrariërs in de gemeente de helpende hand te bieden. De discussie-avond wordt gehouden in zaal De Bebsel en begint om 20.00 uur.

jongeriusschreijerAgnes Jongerius (l) en Annie Schreijer-Pierik (r)

Gerelateerde berichten

  • Sander Smit weg uit Brussel30 september 2022 Sander Smit weg uit Brussel Adieu. Vaarwel, bruisend Brussel! Met die tekst op zijn Facebookpagina nam Gorenaar Sander Smit afscheid van zijn job in de CDA-fractie in het Europees Parlement. In de Belgische […]
  • Goorse leerlingen Waerdenborch als 5000e onthaald bij Annie Schreijer10 april 2019 Goorse leerlingen Waerdenborch als 5000e onthaald bij Annie Schreijer Het bezoek aan het Europees Parlement in Brussel is sowieso bijzonder maar daar kwam voor de leerlingen van 3 Havo van de Goorse Waerdenborchschool een extraatje bij vandaag. Zij werden […]
  • Schlagerkoor maakt indruk in Brussel19 oktober 2018 Schlagerkoor maakt indruk in Brussel Een prachtige tweedaagse voor de leden van het Goorse Schlagerkoor in Brussel. De Goorse zangers zijn met hun echtgenotes uitgenodigd om te zingen én een kijkje te nemen bij het Europees […]
  • Goors Schlagerkoor naar Europees Parlement26 februari 2017 Goors Schlagerkoor naar Europees Parlement Het Goorse Schlagerkoor gaat medio volgend jaar optreden voor het Europees Parlement in Brussel. De zangers zijn uitgenodigd voor Europarlementariër Annie Schreijer uit Hengevelde om een […]
  • Succesvolle dialectpromotie Eeftink in Europees Parlement29 september 2016 Succesvolle dialectpromotie Eeftink in Europees Parlement Hij was één van de sprekers in het Europees Parlement in Brussel gistermiddag. Gorenaar Bert Eeftink was uitgenodigd om zijn zegje te doen over het behoud van de Nedersaksische taal […]