Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector

De eerste selectie van vv Diepenheim traint de komende weken op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op sportpark ’t Doesgoor. De voetballers uit ’t Stedeke kunnen op het eigen trainingsveld voorlopig niet terecht vanwege de aanwezigheid van zogenoemde Engerlingen die moeten worden bestreden. Dat zijn larven van kevers die grote schade aan grasvelden toebrengen doordat ze vreten aan de ondergrondse delen van de grasplant waardoor het gras afsterft. Hector kreeg het verzoek van de vijfde-klasser om het veld op de donderdagavonden beschikbaar te stellen en daarop werd direct positief geantwoord. “Een stukje noaberschap’ aldus voorzitter Peter Velderman.

deepnbijhector1

Gerelateerde berichten

  • Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim15 mei 2022 Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer […]
  • GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper5 maart 2022 GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper Er staan weer drie interessante duels op de rol voor de vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs dit weekeinde. GFC, allereerst, gaat vanmiddag (14:30 uur) op bezoek bij […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]