Openbare vergadering D66

D66 lijsttrekker van Overijssel Aart Karssen zal vanavond een lezing houden over de verhouding van de provincie met de Hof van Twente. Ook de D66-fractie is aanwezig in Goor om vragen van belangstellenden te beantwoorden. De locatie van de openbare vergadering is in het gebouw De Trekpleister, dit is aan de achterzijde van De Reggehof. Het soebat begint om 20:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Oecumenische vredesdienst in Hofkerk9 september 2018 Oecumenische vredesdienst in Hofkerk Op zondag 16 september vindt in de Hofkerk in Goor de oecumenische vredesdienst plaats als begin van de landelijke vredesweek 2018.Thema van de vredesdienst is Kom bij elkaar en vertel! In […]
  • Alleman draait A Most Wanted Man21 mei 2015 Alleman draait A Most Wanted Man Filmhuis Alleman draait dinsdag de film A Most Wanted Man van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De film speelt zich af in Hamburg, waar een gemartelde immigrant, half Tsjetsjeense […]
  • Donderdag is Schoolfeest GEEL…31 mei 2016 Donderdag is Schoolfeest GEEL… Nog krap vier weekjes te gaan tot het weekend van het Feest der Feesten. Het weekend van “vretten, zoepen en op de proeme kroep’n”. Het weekend dat iedereen je vriend is en dat er meer e […]
  • Goorse ambtsketen in historisch museum11 november 2019 Goorse ambtsketen in historisch museum Een belangrijk museumstuk is toegevoegd aan de toch al rijke collectie van het Goors Historisch Museum. De ambtsketen van de voormalige gemeente Goor werd tijdens een bezoek van […]
  • Wibi en Kerst(revue)20 december 2019 Wibi en Kerst(revue) De warming-up richting de feestdagen staat dit weekend in het teken van vertier in De Reggehof en bovenal van de Kerstrevue van het trio Bert Eeftink, Marcel Mengerink en Paul Schabbink. […]